Veiligheid is bij alles wat wij doen op Shell Moerdijk een zeer belangrijke randvoorwaarde op Shell Moerdijk. Om op veiligheidsgebied voorop te kunnen blijven lopen, kreeg het bestaande Safety Center een metamorfose: met nieuwe leermethodes die passen bij de moderne tijd en realistischere nabootsing van de werkelijkheid in het Experience Center. Bovendien werden er specifiekere trainingen ontwikkeld, afgestemd op de verschillende rollen en functies van Shell- en contractor-medewerkers. Zo volgt een grondwerker nu een andere training dan bijvoorbeeld een elektricien. E-learnings gaan via een tablet, telefoon of computer. Leren is voor de cursisten op deze manier behalve gemakkelijker óók leuker.

Het nieuwe Experience Center werd op vrijdag 18 februari officieel geopend door Robin Mooldijk, Executive Vice President Chemicals & Products van Shell.

Meer Shell Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk

Shell Chemicals Park Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa. Op Moerdijk worden stappen gezet naar een duurzame toekomst, onder meer met de bouw van een fabriek voor chemische recycling. Daarmee kan plastic worden hergebruikt. Ook komen er nieuwe krakerfornuizen, die zorgen voor een vermindering van de CO2-uitstoot gelijk aan die van een stad als Den Bosch.

Laatste nieuws

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Moerdijk.

Over ons

In deze sectie o.a. een overzicht van onze activiteiten en verantwoordelijkheden in Nederland. Lees ons magazine Shell Venster of download onze apps.