Woon jij in Strijen, Strijensas, Moerdijk, Zevenbergen, Klundert of Fijnaart en heb je een plan om jouw buurt te verduurzamen? Laat het ons weten en maak kans op maximaal € 10.000,- budget om jouw plan te laten slagen.

Van zonnepanelen op het buurthuis tot ledverlichting voor de voetbalclub. Doe mee, en dien je plan in. Kijk voor meer informatie over de campagne op: www.shell.nl/voordewijk.

Een jury van deskundigen leest en beoordeelt je plan en uiterlijk op dinsdag 24 juni 2022 krijg je een mail. Daarin staat of jouw project bij de drie genomineerden hoort. Per woonplaats worden er maximaal drie genomineerden gekozen om hun plannen te presenteren voor de jury. Uit deze genomineerden kiest de jury per woonplaats 1 plan. Je kan je plan indienen t/m 20 juni 2022.

Meer Shell Moerdijk

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Laatste nieuws

Overzicht van de nieuwsberichten van Shell Moerdijk.

Over ons

In deze sectie o.a. een overzicht van onze activiteiten en verantwoordelijkheden in Nederland. Lees ons magazine Shell Venster of download onze apps.