Dit jaar zamelden zij geld in voor onderzoek naar darmziektes bij kinderen. De cheque is weer overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Sophia Kinderziekenhuis, dit jaar met de prachtige opbrengst van €12.390,00!

Op zaterdag 9 september vertrok de groep Shell-collega’s om 9:15 vanuit Pernis. Er lag een route van 107 kilometer voor hen klaar, die zij in kleinere groepen hebben afgelegd. Vanaf Pernis fietsten ze richting Barendrecht, waar ze de Oude Maas overstaken en na een ronde door de Hoeksche Waard weer richting Pernis zijn teruggekeerd. Onderweg zijn er bananen, appelpunten en heerlijke kopjes koffie uitgedeeld door collega’s.

Voor de hardlopers was er een keuze tussen 11 kilometer en 21 kilometer. Zij werden naar een punt in Rhoon of bij Heerjansdam gebracht, afhankelijk van hun gekozen afstand. Via een vooraf uitgestippelde route renden ze langs de Oude Maas terug naar het Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Ook hier stond de koffie weer klaar!

Graag bedanken wij alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers die zich hebben ingezet bij de organisatie van dit initiatief. Met elkaar hebben zij deze dag tot een succes gemaakt. Er is geen groter goed dan je gezondheid, zeker voor de allerkleinsten. Wij zijn dankbaar dat we weer een mooi bedrag hebben kunnen doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Laten we zeggen: Tot volgend jaar!

Meer Pernis

Inclusie komt met uitdagingen. Wat als je doof bent?

Stefan de Visser is doof. En toch werkt hij op Pernis in de Centrale Werkplaats, met draaiende machines en bewegende delen.

Ondernemen en verduurzamen: Pedicural Voetzorg verlaagt milieu footprint

Shell Nederland helpt lokale ondernemers, onder meer rond onze locaties in Pernis en Moerdijk, met het verduurzamen van hun bedrijf. Zoals Hennie, Ria en Samantha van der Velden met Pedicural Voetzorg uit Schiedam.

Belangstelling voor Shell tijdens de Wereldhavendagen op 1, 2 en 3 september 2023

Het weekend van 1, 2 en 3 september 2023 was Shell goed vertegenwoordigd tijdens de 46e editie van de Rotterdamse Wereldhavendagen.