Zes winnaars kwamen uit de bus: Het Bernissebad-Heenvliet, LTV Laatjes Kaai - Pernis, TV Poortugaal, Hockeyvereniging Spijkenisse, Speeltuinvereniging Meeuwenplaat - Hoogvliet en SV CWO - Vlaardingen.

De Campagne "Samen voor de wijk van de toekomst" is door samen te werken en samen te leren een hele mooie campagne geweest om ons bedrijf en de naaste omgeving met elkaar te verbinden. Wij feliciteren alle winnaars en hopen van harte dat die verenigingen die niet met een prijs naar huis gingen toch hun mooie duurzame plannen voor hun vereniging zullen doorzetten.

Bernisse

Het Bernissebad-Heenvliet

Spijkenisse

Hockeyvereniging Spijkenisse

Kaai

LTV Laatjes Kaai - Pernis

Speeltuin

Speeltuinvereniging Meeuwenplaat - Hoogvliet

Poortugaal

TV Poortugaal

SV COW

SV CWO - Vlaardingen

Meer Shell

Samen voor de wijk van de toekomst

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam en Shell Chemicals Park Moerdijk verduurzamen de eigen activiteiten in de regio. Beide parken willen bijdragen aan een schonere toekomst. Dit kunnen ze niet alleen. Samenwerken met buurtbewoners is hier een belangrijk onderdeel van.

Verenigingen

Vertegenwoordig je een vereniging die duurzame stappen wil zetten? Dan maak je kans op een financiële bijdrage van max. €10.000. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de eerstvolgende campagne!

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam (Pernis) heeft de grootste raffinaderij van Europa. Op het bedrijfsterrein staan nog meer olieverwerkende- en chemische fabrieken, maar ook is er een biobrandstoffenfabriek in aanbouw. Daarmee worden duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel gemaakt, uit afval als frituurvet en plantenresten.