Shell’s aanbod voor fabrikanten

Technology partnership

Samenwerkingsverband in technologie

Terwijl u bezig bent met het verleggen van de technische grenzen op terreinen als brandstofbesparing, prestaties en betrouwbaarheid, kan een technologisch samenwerkingsverband met Shell u helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Wij werken zij aan zij met uw teams om onze toonaangevende vakkennis op het gebied van smeermiddelen toe te passen op uw technologische uitdagingen.

Door samen te werken met Daimler hebben wij Shell Rimula R6 LME ontwikkeld, dat drievoudige voordelen oplevert: lage emissies, besparingen op onderhoud en een brandstofbesparing van tot wel 2%*. Door de standaardspecificaties achter zich te laten, heeft Shell een verbetering in brandstofbesparing van tot wel 6,5% aangetoond dankzij een innovatief conceptsmeermiddel.

*In vergelijking met een typische 10W-40-olie

Mondiale betrouwbaarheid

Mondiale betrouwbaarheid

Het mondiale bereik van Shell biedt u een veilige aanvoer van consistente producten met kwaliteitsborging naar uw vestigingen en dealerbedrijven over de gehele wereld. U kunt er dus zeker van zijn dat u kunt beschikken over de smeermiddelen van hoge kwaliteit die uw voertuigen nodig hebben, waar ze zich ook bevinden.
Wij beschikken over toonaangevende posities in zowel volgroeide markten als in groeimarkten. In de VS bijvoorbeeld zijn we de nummer één leverancier van smeermiddelen en in China de toonaangevende internationale leverancier.

Maximising aftermarket value

Maximaliseren van de aftermarketwaarde

Door met Shell te werken, kunt u met behulp van effectieve olieprogramma’s continu waarde genereren in uw klantenrelaties. Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor dealerbedrijven om munt te slaan uit de status van Shell als een wereldwijd herkend klantenmerk met een reputatie voor kwaliteit en prestaties.

Of uw dealerbedrijf klanten moet behouden, aantrekken of tevredenstellen of behoefte heeft aan het verhogen van de winstgevendheid: Shell kan een olieprogramma op maat ontwikkelen en de implementatie ervan tot en met het dealerbedrijf beheren.

Shell-smeermiddelen voor auto- en vrachtwagenfabrikanten

Heavy duty diesel motorolie

Automotoroliën

Automotoroliën, Shell Helix

Shell Helix-automotoroliën

De juiste olie kan prestaties verbeteren en kosten verlagen. Ons brede gamma producten is speciaal samengesteld en uitgebreid getest om waarde aan uw bedrijf toe te voegen. Zoek de juiste olie voor uw bedrijfsproces.

Automotoroliën, Shell Helix

Smeervetten

Greases oils, Shel Gadus

Smeervetten

Hoe langer uw smeervet meegaat, hoe langer uw onderdelen meegaan en des te minder smeerwerkzaamheden u voor uw apparatuur hoeft uit te voeren. Met een volledig productgamma van Shell Gadus-smeervetten kunt u het vet selecteren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Smeervetten, Shel Gadus

Diensten

Shell LubeAdvisor

Logomarca na cor verde do Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren welke olie moet worden gebruikt om het rendement te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen.

Shell LubeAdvisor-brochure downloaden

Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

Logomarca na cor verde do Shell LubeCoach

Shell LubeCoach

Met dit diepgaande smeringstrainingsprogramma coachen wij uw team om betere prestaties te leveren.

Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logomarca na cor verde do Shell LubeAdvisor

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online-service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

 Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Logomarca na cor verde do Shell LubeVideoCheck

Shell LubeVideoCheck

Met dit geavanceerde apparaat met glasvezeltechnologie kunt u het inwendige van uw motor bekijken zonder deze te hoeven demonteren.

Shell LubeVideoCheck downloaden

Advies en tips