Ontdek je nieuwe baan bij Shell

Ben je net klaar je opleiding of studie, of heb je al flink wat werkervaring? Bij Shell zijn er mogelijkheden voor iedereen. Kijk zelf maar.

Vind hier de rol die bij je past

  

 

Finance

Shell is voor diverse functies in Finance op zoek naar creatieve denkers die op hun best zijn in een commerciële omgeving. 

Het team van Shell Finance is verantwoordelijk voor belangrijke commerciële taken ter ondersteuning van onze kernactiviteiten.

Shell Finance levert structureel effectieve en innovatieve ondersteuning aan onze Retail-, Manufacturing- en Production-takken en verleent diverse professionele diensten, adviezen en producten aan Shell-bedrijven wereldwijd.

Shell Finance houdt zich bezig met alles van Management and Financial Accounting, Consultancy and Business Controls tot Mergers & Acquisitions, Insurance and Treasury-opties en biedt een gevarieerde werkomgeving voor ambitieuze mensen.

Tot de taken binnen Shell Finance behoren onder andere het bieden van onafhankelijke ondersteuning van zakelijke besluitvorming, zorgen dat de complexe regelgeving nageleefd wordt en stimuleren van de operationele efficiency op basis van wereldwijde normen.

Ook geef je hoogwaardige financiële adviezen in een reeks disciplines, van Mergers & Acquisitions tot Internal Audit.

Wij bieden je talrijke groei- en leiderschapsmogelijkheden met het oog op je verdere carrière. Ook krijg je de kans om je commerciële inzicht te verbeteren en je samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen, terwijl je samenwerkt met toonaangevende professionals van over de hele wereld. Vanaf de eerste dag moet je je innovatieve oplossingsgerichte vaardigheden en onconventioneel denken toepassen op kwesties op het gebied van de mondiale energiesector.

Human Resources

Functies binnen Human Resources bij Shell bieden een uitdagende werkomgeving die bij uitstek geschikt is voor diegenen die goed met mensen kunnen omgaan. HR heeft een breed scala aan specialismen binnen de onderneming en biedt een verscheidenheid aan functies.

Shell Human Resources is essentieel voor de optimale ontwikkeling van onze activiteiten

Human Resources bij Shell is een gevarieerde discipline en houdt zich onder meer bezig met de ondersteuning van veranderingsmanagement, het vaststellen en realiseren van teamontwikkelingsprogramma's, het leiden van projecten op het gebied van personeelsplanning, en het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit binnen heel Shell. Een baan in HR biedt je de kans om internationale exposure te krijgen en je eerste stappen te zetten naar een carrière in de energiesector.

Nieuwe medewerkers van HR leren in de praktijk en hebben exclusieve toegang tot ons netwerk van professionals en raken op deze wijze vertrouwd met onze processen en systemen. De ideale kandidaat kan grensverleggend denken en heeft het vermogen om te gaan met complexe zakelijke kwesties. Je wordt betrokken bij projecten die invloed hebben op de manier waarop het HR-team van Shell en het bedrijf als geheel over de hele wereld dag in dag uit zakelijk gezien uitblinkt.

Legal

Shell heeft een van de beste juridische afdelingen ter wereld. De reikwijdte van de terreinen waarop gewerkt wordt binnen Shell Legal is immens.

Carrières bij Shell Legal behoren tot de meest uitdagende in het bedrijfsleven.

Shell Legal is een enorm groot, maar nauw samenwerkend team van specialisten dat risicovol werk doet om Shell met klanten en aannemers te verbinden en tegelijkertijd de naam en integriteit van het merk te beschermen.

De juristen van Shell presteren op de top van hun kunnen in een stimulerende omgeving die een speciaal carrièretraject biedt van junior- tot senior-niveau. De juristen van Shell leveren essentiële adviezen en ondersteuning die ons helpen om onze voorloperspositie in de industrie te behouden.

Vanwege de steeds veranderende aard van de functies bij Shell Legal zijn wij op zoek naar juristen die klaar zijn om een versnelling hoger te gaan in het bedrijfsleven en daarbij het bedrijf op eerlijke wijze kunnen promoten en de aandeelhoudersbelangen weten te beschermen. Naast een nieuwsgierige aard en de wil om met je werk structureel impact te maken, beschik je over sterke overredings- en onderhandelingsvaardigheden die nodig zijn om met interne en externe belanghebbenden met verschillende culturele achtergronden te werken.

Procesvoering

Shells procesvoeringsteam werd in mei 2012 opgericht om het enorme scala aan extern afgehandelde geschillen onder te brengen in één super dynamisch huis: een wereldwijd procesvoeringssyndicaat.

Shells procesadvocaten ondersteunen zowel de Upstream- als de Downstream-business, waardoor het werk enorm gevarieerd is. Shell biedt dag in dag uit het meest hoogwaardige procesvoeringswerk waar een jurist op kan hopen. De procesadvocaten van Shell werken samen met de bedrijfsjuristen en vertegenwoordigen een aanzienlijke macht, die zich in de voorhoede van het mondiale energiedebat beweegt.

Sales and marketing

De functies in Sales and Marketing bij Shell zijn van cruciaal belang om de producten en diensten van Shell aan klanten over de hele wereld te leveren.

Sales and Marketing is de drijvende kracht achter het commerciële succes van Shell

Een baan in Sales and Marketing bij Shell draait om de klantenervaring en levert een essentiële bijdrage aan het creëren van waarde in de gehele klantenketen. Wij zijn op zoek naar sales professionals en marketeers die weten hoe belangrijk het is om waarde te creëren en voor klantentevredenheid te zorgen.

Het stimuleren van winstgevende groei door Shell te verbinden met klanten en hun behoeftes te begrijpen, is van essentieel belang bij Sales and Marketing bij Shell, of het nu gaat om onze eindklanten, zakenpartners, overheden of ngo's.

Daarom is Shell op zoek naar getalenteerde en charismatische professionals in Sales and Marketing die veel ervaring in het bedrijfsleven hebben opgedaan, enthousiast de klantenervaring willen verbeteren en vertrouwensrelaties kunnen opbouwen. Wij zoeken mensen die deel willen uitmaken van een organisatie waarin klantgerichtheid centraal staat en die een positieve impact wil maken op de sector.

Supply

Het langdurige succes van Shell heeft veel te danken aan ons Supply-team, dat de spil is waar het gaat om het creëren van waarde vanuit onze supply chain om een concurrentievoordeel te realiseren.

Onze professionals in Supply spelen een belangrijke rol bij het creëren van waarde in de gehele supply chain.

In je functie bij Shell Supply kom je alles te weten over de gehele value chain van de oliemarkt.

De experts van Shell Supply houden zich als geen ander bezig met vele verschillende werkzaamheden, zoals het maken van marktanalyses, het ondersteunen van contractonderhandelingen en het optimaliseren van de supply chain. Het uitstekende team van Operations zorgt er intussen voor dat onze innovatieve producten via ons logistieke netwerk aan retailklanten en commerciële klanten kunnen worden gedistribueerd.

Als lid van ons Supply-team werk je aan waardegenererende projecten, zoals de ombouw van onze Coryton-raffinaderij tot de nieuwe Thames Oil Port.

Wat we zoeken in Supply

Het Shell Supply-team beschikt over ongekende vaardigheden, en we zijn dan ook op zoek naar ervaren kandidaten die hun leiderschapskwaliteiten graag verder willen ontwikkelen. Het werk bestrijkt diverse ondernemingsfuncties, zoals de inkoop van grondstoffen, de levering van producten en logistieke en terminalactiviteiten. Daarom zoeken wij mensen die hun commerciële, technische, economische en engineering-deskundigheid kunnen toepassen op praktische problemen met het oog op optimale efficiency en winst.

Een baan bij Shell Supply biedt mogelijkheden tot ontwikkeling, niet alleen in de supply chain, maar ook in managementfuncties, met daarnaast een internationale werkomgeving waarin diversiteit en samenwerking in onze mondiale teams worden gestimuleerd.

Trading

Een baan bij Shell Trading betekent veel meer dan alleen kopen en verkopen. Omdat de markten voortdurend in beweging zijn, moet je bij Shell Trading steeds innoveren om je positie te optimaliseren.

Carrières in Trading behoren tot de boeiendste banen in de sector

Ons actieve en dynamische Trading-team bestaat uit innovatieve denkers, mensen die intuïtief weten wat er in hun markt speelt.

Onze Traders ondersteunen Shells complete business en zijn werkzaam in markten voor aardgas, ruwe olie, olieproducten, chemische grondstoffen, biobrandstoffen, elektrische aandrijving en vrachtvervoer. Het team van Trading beheert ook een van 's werelds grootste vloten van LNG-schepen en olietankers en levert maritieme expertise aan de Shell-maatschappijen en externe klanten.

Wie we zoeken in Trading

Voor een baan bij Shell Trading is het essentieel dat je je hoofd koel kunt houden en op eigen initiatief kunt werken. Ook een goed cijfermatig inzicht en zakelijk instinct zijn onmisbaar. Wij zoeken kandidaten met verschillende achtergronden die met hun werk echt het verschil willen maken in de industrie.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beschermen van de reputatie van Shell en het navolgen van onze strenge compliancecultuur. Na indiensttreding bij Shell Trading moeten nieuwe werknemers dan ook een training volgen waarin belangrijke onderwerpen uit de Shell Gedragscode aan de orde komen, met inbegrip van de Algemene Beleidsuitgangspunten en het handboek "Trading Compliance".

Als medewerker van Shell Trading moet je je professioneel gedragen, dat wil zeggen eerlijk, integer en met respect voor anderen, en moet je je niet alleen aan de letter, maar ook aan de geest en strekking van alle geldende wet- en regelgeving houden. In ruil daarvoor biedt Shell Trading een stabiel ondersteuningsnetwerk en volop mogelijkheden voor training en ontwikkeling ter bevordering van je carrière.

Contracting and procurement

Contracting and Procurement biedt een breed scala mogelijkheden in de onderdelen Upstream en Downstream van Shell, waarin relaties met leveranciers worden opgebouwd en de mondiale dienstverlening wordt ondersteund.

Contracting and Procurement bij Shell biedt vele interessante carrièremogelijkheden

Als je bij Shell in Contracting and Procurement werkt, kun je bijdragen aan een aantal van onze baanbrekende diepwaterexploratieprojecten, leer je terwijl je werkt en werk je samen met zeer kundige en ervaren professionals aan Shells strategische ondernemingsplannen.

Een baan in Contracting & Procurement bij Shell is een uitstekende kans voor iedereen die graag hogerop wil komen in een van de meest innovatieve ondernemingen in de industrie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot voortdurende professionele ontwikkeling en te werken met de allernieuwste inkoopinstrumenten en -systemen.

C & P heeft creatieve mensen nodig die relaties kunnen opbouwen en onderhouden, oplossingen kunnen bieden die onze bedrijven ondersteunen, en effectief kunnen onderhandelen om de inkoopkosten te verlagen, met behoud van de kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Omdat bij Contracting and Procurement vaak wordt gewerkt in functieoverschrijdende teams, is het een voordeel als je in een end-to-end-omgeving kunt werken. Een baan bij Contracting & Procurement houdt ook in dat je toegang hebt tot ontwikkelings- en mentoraatprogramma's gericht op je professionele en persoonlijke ontwikkeling plus een werkomgeving die diversiteit, samenwerking en sociale verantwoordelijkheid ondersteunt en bevordert.

OOK IN CARRIÈRES

Young Shell

Impact maken en mooie ervaringen opdoen. Is dat niet wat alle starters willen? In deze serie delen 10 jonge Shell-ers wie ze zijn, wat hun leven heeft veranderd en waarom ze kozen om voor Shell te werken. 

Carrières in IT

Onze IT-specialisten zijn van fundamenteel belang voor het succes van Shell. Digitalisering van de energiesector is hot.

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Shell kun je het beste uit jezelf halen. We geven talent volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, ongeacht je achtergrond of hoe je in het leven staat.