Contracting and Procurement bij Shell biedt vele interessante carrièremogelijkheden

Als je bij Shell in Contracting and Procurement werkt, kun je bijdragen aan een aantal van onze baanbrekende diepwaterexploratieprojecten, leer je terwijl je werkt en werk je samen met zeer kundige en ervaren professionals aan Shells strategische ondernemingsplannen.

Een baan in Contracting & Procurement bij Shell is een uitstekende kans voor iedereen die graag hogerop wil komen in een van de meest innovatieve ondernemingen in de industrie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid tot voortdurende professionele ontwikkeling en te werken met de allernieuwste inkoopinstrumenten en -systemen.

C & P heeft creatieve mensen nodig die relaties kunnen opbouwen en onderhouden, oplossingen kunnen bieden die onze bedrijven ondersteunen, en effectief kunnen onderhandelen om de inkoopkosten te verlagen, met behoud van de kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Omdat bij Contracting and Procurement vaak wordt gewerkt in functieoverschrijdende teams, is het een voordeel als je in een end-to-end-omgeving kunt werken. Een baan bij Contracting & Procurement houdt ook in dat je toegang hebt tot ontwikkelings- en mentoraatprogramma's gericht op je professionele en persoonlijke ontwikkeling plus een werkomgeving die diversiteit, samenwerking en sociale verantwoordelijkheid ondersteunt en bevordert.

Maak kennis met de manager

Als Contracting & Procurement Manager voor Shell Exploration and Production heeft Joseph Yuen een gevarieerde en drukke baan.
 "Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de C&P-strategie en alle C&P-activiteiten in overeenstemming met de mondiale beleidsrichtlijnen, praktijken en projecteisen voor Deepwater, Midstream en Downstream", vertelt hij.

Joseph speelt ook een belangrijke rol tijdens de totstandkoming van baanbrekende projecten. Hij vervolgt: "Het is ontzettend uitdagend om te werken aan projecten die nog in de eerste fasen van ontwikkeling zitten."

Voor Joseph is het deze constante stimulans, plus het feit dat de werkomgeving bij Shell verantwoordelijkheid bevordert, die maakt dat zijn werk zo veel voldoening geeft. "Bij Shell zijn de mensen er echt in geïnteresseerd om hun commerciële doelstellingen te bereiken op een milieubewuste, sociale en economisch gefocuste manier. Ze vinden het heel belangrijk om niet alleen Shell, maar ook onze gemeenschap te dienen.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.