Het team van Shell Finance is verantwoordelijk voor belangrijke commerciële taken ter ondersteuning van onze kernactiviteiten.

Shell Finance levert structureel effectieve en innovatieve ondersteuning aan onze Retail-, Manufacturing- en Production-takken en verleent diverse professionele diensten, adviezen en producten aan Shell-bedrijven wereldwijd.

Shell Finance houdt zich bezig met alles van Management and Financial Accounting, Consultancy and Business Controls tot Mergers & Acquisitions, Insurance and Treasury-opties en biedt een gevarieerde werkomgeving voor ambitieuze mensen.

Tot de taken binnen Shell Finance behoren onder andere het bieden van onafhankelijke ondersteuning van zakelijke besluitvorming, zorgen dat de complexe regelgeving nageleefd wordt en stimuleren van de operationele efficiency op basis van wereldwijde normen.
 Ook geef je hoogwaardige financiële adviezen in een reeks disciplines, van Mergers & Acquisitions tot Internal Audit.

Wij bieden je talrijke groei- en leiderschapsmogelijkheden met het oog op je verdere carrière. Ook krijg je de kans om je commerciële inzicht te verbeteren en je samenwerkingsvaardigheden te ontwikkelen, terwijl je samenwerkt met toonaangevende professionals van over de hele wereld. Vanaf de eerste dag moet je je innovatieve oplossingsgerichte vaardigheden en onconventioneel denken toepassen op kwesties op het gebied van de mondiale energiesector.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.