Shell Human Resources is essentieel voor de optimale ontwikkeling van onze activiteiten

Human Resources bij Shell is een gevarieerde discipline en houdt zich onder meer bezig met de ondersteuning van veranderingsmanagement, het vaststellen en realiseren van teamontwikkelingsprogramma's, het leiden van projecten op het gebied van personeelsplanning, en het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit binnen heel Shell. Een baan in HR biedt je de kans om internationale exposure te krijgen en je eerste stappen te zetten naar een carrière in de energiesector.

Nieuwe medewerkers van HR leren in de praktijk en hebben exclusieve toegang tot ons netwerk van professionals en raken op deze wijze vertrouwd met onze processen en systemen. De ideale kandidaat kan grensverleggend denken en heeft het vermogen om te gaan met complexe zakelijke kwesties. Je wordt betrokken bij projecten die invloed hebben op de manier waarop het HR-team van Shell en het bedrijf als geheel over de hele wereld dag in dag uit zakelijk gezien uitblinkt.

Maak kennis met de manager

Voor Tessa de Mönnink-van Westrenen, Human Resources Manager for Retail Americas en Global Retail Marketing, zijn het de variatie en het internationale karakter die maken dat haar HR-baan bij Shell altijd zo veel voldoening geeft. "Mijn carrièrepad is heel gevarieerd geweest", vertelt ze. "Dat is voor mij belangrijk, want ik ben breed geïnteresseerd."

Een van de momenten waarop Tessa het meest trots is, was toen zij als Global Recruitment Manager in Maleisië een nieuwe wervingsprocedure introduceerde, waarbij wereldwijd kandidaten geworven werden in plaats van dat alle landen onafhankelijk van elkaar mensen aantrokken. "Het gaf me echt een goed gevoel dat ik Shells mondiale agenda kon beïnvloeden", vertelt ze.

Deze open omgeving, waarbij er voor elke medewerker een 'stoel aan tafel' is bij de leidinggevenden en het management is volgens Tessa vooral belangrijk voor het succes van Shell en zijn medewerkers. "Hier kun je je eigen bestemming smeden."

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.