Onze professionals in Supply spelen een belangrijke rol bij het creëren van waarde in de gehele supply chain.

In je functie bij Shell Supply kom je alles te weten over de gehele value chain van de oliemarkt.

De experts van Shell Supply houden zich als geen ander bezig met vele verschillende werkzaamheden, zoals het maken van marktanalyses, het ondersteunen van contractonderhandelingen en het optimaliseren van de supply chain. Het uitstekende team van Operations zorgt er intussen voor dat onze innovatieve producten via ons logistieke netwerk aan retailklanten en commerciële klanten kunnen worden gedistribueerd.

Als lid van ons Supply-team werk je aan waardegenererende projecten, zoals de ombouw van onze Coryton-raffinaderij tot de nieuwe Thames Oil Port.

Wat we zoeken

Het Shell Supply-team beschikt over ongekende vaardigheden, en we zijn dan ook op zoek naar ervaren kandidaten die hun leiderschapskwaliteiten graag verder willen ontwikkelen. Het werk bestrijkt diverse ondernemingsfuncties, zoals de inkoop van grondstoffen, de levering van producten en logistieke en terminalactiviteiten. Daarom zoeken wij mensen die hun commerciële, technische, economische en engineering-deskundigheid kunnen toepassen op praktische problemen met het oog op optimale efficiency en winst.

Een baan bij Shell Supply biedt mogelijkheden tot ontwikkeling, niet alleen in de supply chain, maar ook in managementfuncties, met daarnaast een internationale werkomgeving waarin diversiteit en samenwerking in onze mondiale teams worden gestimuleerd.

foto van onderaf van werknemer achter de staart van een vliegtuig

Maak kennis met de manager

Volgens Nischal Sancho, een in Zuid-Afrika gestationeerde Enterprise Optimisation Manager, draait alles in een functie bij Shell Supply om samenwerking. "Er wordt vaak functieoverschrijdend samengewerkt", vertelt hij. "Dit varieert van hoe wij met onze marketingcollega's kunnen samenwerken om de klant beter te begrijpen en de vraag naar producten nauwkeurig te voorspellen tot de toeleveringsplanning en het runnen van de raffinaderij door middel van make-blend-buy-besluiten in samenwerking met manufacturing."

Deze functieoverschrijdende en samenwerkingsgerichte omgeving brengt veel voordelen met zich mee", vervolgt hij. "Zo werk je bijvoorbeeld samen met een aantal van de meest getalenteerde mensen en kunnen medewerkers hun voordeel doen met de beste praktijken en instrumenten die wereldwijd beschikbaar zijn bij de Excellence-teams en de verschillende netwerken."

Maar deze cultuur van samenwerking zou weinig betekenen zonder de inspirerende werkomgeving bij Shell die iedereen insluit.

Nischal legt uit: "Het zijn de mensen die Shell zo'n fijn bedrijf maken om bij te werken, aangevuld door de voortdurende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling."

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.