Carrières in Trading behoren tot de boeiendste banen in de sector

Ons actieve en dynamische Trading-team bestaat uit innovatieve denkers, mensen die intuïtief weten wat er in hun markt speelt.

Onze Traders ondersteunen Shells complete business en zijn werkzaam in markten voor aardgas, ruwe olie, olieproducten, chemische grondstoffen, biobrandstoffen, elektrische aandrijving en vrachtvervoer. Het team van Trading beheert ook een van 's werelds grootste vloten van LNG-schepen en olietankers en levert maritieme expertise aan de Shell-maatschappijen en externe klanten.

Wie we zoeken

Voor een baan bij Shell Trading is het essentieel dat je je hoofd koel kunt houden en op eigen initiatief kunt werken. Ook een goed cijfermatig inzicht en zakelijk instinct zijn onmisbaar. Wij zoeken kandidaten met verschillende achtergronden die met hun werk echt het verschil willen maken in de industrie.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beschermen van de reputatie van Shell en het navolgen van onze strenge compliancecultuur. Na indiensttreding bij Shell Trading moeten nieuwe werknemers dan ook een training volgen waarin belangrijke onderwerpen uit de Shell Gedragscode aan de orde komen, met inbegrip van de Algemene Beleidsuitgangspunten en het handboek "Trading Compliance".

Als medewerker van Shell Trading moet je je professioneel gedragen, dat wil zeggen eerlijk, integer en met respect voor anderen, en moet je je niet alleen aan de letter, maar ook aan de geest en strekking van alle geldende wet- en regelgeving houden. In ruil daarvoor biedt Shell Trading een stabiel ondersteuningsnetwerk en volop mogelijkheden voor training en ontwikkeling ter bevordering van je carrière.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.