Shell Data Scientists Discussing Projects

Design Engineers bij Shell bedenken innovatieve ontwerpen voor de ontwikkeling van robuuste en conforme IT-oplossingen voor de Powering Progress-strategie van Shell - hoogwaardige ontwerpen die doen waar ze voor bedacht zijn.

We bouwen kosteneffectieve en schaalbare systemen met een uitstekende gebruikerservaring ter ondersteuning van onze wereldwijde activiteiten. Het team richt zich op het aansturen en toepassen van ‘best practices’ in de sector op het gebied van solution engineering, quality engineering, veiligheid en compliance.

Binnen Design Engineering draait het om ontwikkeling van mensen, bedrijfswaarde, functionele en operationele uitmuntendheid, veiligheid, diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie. Daarom verankeren we een op waarden gebaseerde werkmethodiek en werken we met veel plezier aan deze complexe ontwerpen en systemen.

EXCELLENCE IN DESIGN ENGINEERING

Solution Engineering

Solution Engineering

Solution Engineering is verantwoordelijk voor het ontwerpen en invoeren van IT en digitale oplossingen bij Shell.

We gebruiken agile en watervalmethoden om de end-to-end levering van klantgerichte oplossingen te vergemakkelijken. De bedrijfsanalisten in het Solution Engineering-team werken samen met belanghebbenden om IT-vereisten en -vragen in verschillende markten te identificeren en in te kaderen als standaardoplossingen. Dit team richt zich op standaardisatie en biedt oplossingsadvies voor alle functies.

Security & Compliance

Security & Compliance

Security & Compliance zorgt ervoor dat technologische ontwikkelingen veilig zijn en voldoen aan normen en eisen.

We zien erop toe dat we de juiste beveiliging en controles implementeren voor effectieve en efficiënte ondernemingsactiviteiten. De beveiligings- en ontwerpanalisten in ons team adviseren over risicobeoordelingen en ontwerpen en implementeren beheersmaatregelen.

Quality Engineering

Quality Engineering

Quality Engineering is verantwoordelijk voor de teststrategie, stelt stappenplannen op, introduceert marktconforme tools, implementeert bedrijfsnormen en test automatiseringskaders. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten, coaching, borging en het opbouwen van een praktijkgemeenschap.

Het kenniscentrum en de competentiecentra binnen Quality Engineering definiëren processen, sjablonen en best practices. Dit team is verantwoordelijk voor de prestaties, levering, en beoordeling van de teststrategie en continue coaching ter ondersteuning van de ontwikkeling van vaardigheden.

WERKEN BIJ SHELL

  • Wij zijn één team

    Bij Shell werk je in teamverband met andere experts uit onze bedrijven en combineer je commercieel inzicht met technische en data-expertise. Je maakt deel uit van een team van de beste en slimste collega’s die praktische oplossingen ontwikkelen, waardoor je kunt leren en verbeteren.

  • Vind je eigen balans

    Geniet van flexibele werkregelingen en ontvang een concurrerende vergoeding en voordelen voor een verrijkende carrière.

  • Meerdere trajecten om je carrière te stimuleren

    Onze zakelijke behoeften zijn divers en voortdurend in ontwikkeling, waardoor medewerkers verschillende loopbaantrajecten kunnen verkennen.

Information Technology

Onze it-specialisten zijn van fundamenteel belang voor het succes van Shell en helpen bij het bouwen en implementeren van IT-oplossingen in ons hele bedrijf.

Software Engineering

Maak onderdeel uit van de software-engineers van Shell en werk samen aan schaalbare oplossingen te ontwikkeling die de bedrijfswaarde vergroot en nieuwe mogelijkheden versnelt. De software engineers van Shell passen uitstekende technische vaardigheden toe binnen een levendige wereldwijde gemeenschap van teams die gepassioneerd zijn over innovatie en investeren in mensen.

Information Data & Analytics

Sluit je aan bij de Information Data &Analytics-professionals bij Shell die IT-technologieoplossingen leveren in het volledige spectrum van ongestructureerde tot gestructureerde gegevens.