Werknemer giet chemisch product uit vat

Onze professionals van Maintenance, Reliability and Turnarounds werken in een aantal van de spannendste locaties ter wereld.

Shell is van mening dat onderhoud van cruciaal belang is in ons streven naar een mondiale concurrentiepositie. Ons grote en gevarieerde team onderhoudsingenieurs levert expertise voor de olie- en gasproductiefaciliteiten, raffinaderijen en chemische sites, zowel onshore als offshore.

Asset maintenance

Wij zoeken getalenteerde Asset Maintenance Engineers die onze cijfers onder de streep verbeteren door de technische prestaties van onze installaties te optimaliseren.

Voor deze functie zijn samenwerking en een goede werkethiek, grondige technische kennis en een oplossingsgericht vermogen noodzakelijk en werk je nauw samen met vele verschillende disciplines. Tot je taken behoren onder meer handhaving van de veiligheid en milieu-integriteit van onze bedrijfsmiddelen en het leveren van technische ondersteuning om kosteneffectieve oplossingen te realiseren die ons in staat stellen om te concurreren op de wereldmarkt.

Maintenance and turnarounds

Het onderhoud van ons materiaal is een sleutelactiviteit op onze locaties en een wezenlijk onderdeel van het realiseren van operationele excellentie bij Shell.

We zijn op zoek naar getalenteerde engineers die onze bedrijfsmiddelen kunnen onderhouden tijdens de geplande run- en turnaroundperiodes op de locaties. Om op een van onze locaties ter wereld succesvol te zijn moet je gestructureerd en georganiseerd te werk kunnen gaan om de dagelijkse onderhoudstaken goed uit te voeren.

Reliability

Betrouwbaarheid is van cruciaal belang om te waarborgen dat onze activiteiten stabiel, veilig, energiezuinig en tegen de laagst mogelijke kosten plaatsvinden, met minimale milieueffecten.

Shell is op zoek naar getalenteerde, oplossingsgerichte technische professionals voor de ontwikkeling van monitoring-, onderhouds- en investeringsstrategieën die onze locaties helpen om hun betrouwbaarheidsprestatie te optimaliseren.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.