Ontdek je nieuwe baan bij Shell

Ben je net klaar je opleiding of studie, of heb je al flink wat werkervaring? Bij Shell zijn er mogelijkheden voor iedereen. Kijk zelf maar.

Vind hier de rol die bij je past

Kom werken bij Shell Maritime en lever een wezenlijke bijdrage aan de mondiale energiekwesties in de toekomst.

Tot je taken in een maritieme functie bij Shell behoren het werken met revolutionaire technologie, het handhaven van hoge veiligheidsnormen en het opbouwen en onderhouden van relaties met opdrachtnemers over de hele wereld. Wij zoeken op hoog niveau presterende maritieme professionals, die hun expertise en kennis van de industrie meenemen en Shell helpen om 's werelds meest concurrerende en innovatieve energiebedrijf te zijn.

Of het nu gaat om fleet-management, maritieme normen en waarborgen, maritiem-technische rollen of HSSE, Shell biedt wereldwijd talloze operationele en managementfuncties waarin je je maritieme expertise verder kunt ontwikkelen en vergroten.

hell biedt ook carrièremogelijkheden voor maritieme officiers, van cadetten die hun carrière op een van onze schepen beginnen en zich daarna door de rangen opwerken, tot en met functies voor ervaren officiers.

Ervaren officiers

Als lid van ons mondiale team van maritieme officiers deel je onze kernwaarden: het leveren van een foutloze prestatie op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en kostenbeheersing aan onze opdrachtgevers over de hele wereld. In je functie bij Shell Shipping & Maritime krijg je meer dan voldoende kansen om je carrière binnen het team van Shell te ontplooien.

Cadetten

Shell streeft ernaar je deskundigheid in functies te land en ter zee te erkennen en ontwikkelen. Voor proactieve cadetten zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en zich op professioneel vlak verder te ontwikkelen, met daarnaast de mogelijkheid om werkervaring op te doen op onze groeiende vloot van olie- en LNG-tankers.

's Werelds eerste binnenschip dat op 100% LNG vaart

Als wereldprimeur voor de binnenvaart lanceerde Shell in maart 2013 een binnenvaarttanker die volledig op LNG vaart. Dit schip, de Greenstream, werd gebouwd en ontworpen door Peters Shipyards in Nederland en bevat een groot aantal innovaties op het gebied van veiligheid en efficiency.

Zo beschikt de Greenstream over vier kleine, efficiënte gasmotoren in plaats van één grote zoals bij traditionele binnenschepen.Hierdoor kan het vermogen gevarieerd worden en zijn brandstofbesparingen mogelijk. Daarnaast werken deze motoren op een lagere frequentie dan bij traditionele binnenschepen, waardoor de trillingen en het geluidsniveau afnemen. Dit nieuwe LNG-aangedreven schip wordt ingezet in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

OOK IN CARRIÈRES

Technische carrières

Ontdek de uitgebreide carrièremogelijkheden voor bv. werktuigbouwkundigen, lucht-en ruimtevaart ingenieurs, onderzoekswetenschappers, information technology experts en geoscientists.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Shell kun je het beste uit jezelf halen. We geven talent volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, ongeacht je achtergrond of hoe je in het leven staat.