Blijf een stap voor met Shell

Als petrofysicus bij Shell lever je een bijdrage aan onze Upstream-business en werk je samen met toonaangevende specialisten in de industrie uit verschillende disciplines (Engineering, Geology en Geophysics).Je hebt toegang tot de meest innovatieve technologieën en directe invloed op gebieden als Geological Mapping, Remote Sensing en Seismic Monitoring.

Wij zijn op zoek naar gedreven en creatieve mensen die ons kunnen helpen om innovatieve methodes te ontwikkelen waarmee wij wereldwijd nieuwe reserves kunnen zoeken en vinden. Kandidaten moeten beschikken over bewezen technische ervaring en een goede kennis van de theorieën en technologieën van geavanceerde petrofysica.

Je neemt deel aan diverse opleidingsprogramma's waarmee je je carrière in de voorhoede van de energiesector een nieuwe impuls kunt geven. Je krijgt de kans om je in lijn met je eigen ambities te ontwikkelen en tegelijkertijd onze ambitie te vervullen, d.w.z. een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld blijven.

Luchtfoto van boot die olieplatform naar Gumusut-Kakap-veld trekt.

Gumusut-Kakap

Het Gumusut-Kakap-veld ligt voor de kust van Maleisië in water dat op sommige plaatsen wel 1.220 meter diep is. Voor Shell was dit de eerste diepwatermogelijkheid in dit land. Het veld wordt ontwikkeld door middel van 19 onderzeese putten, waarbij de olie via een pijplijn naar een nieuwe olie- en gasterminal wordt gebracht die in Kimanis, Sabah, gebouwd gaat worden.

Gezien de omvang en reikwijdte van het project was het voor onze engineers en petrofysici een enorme uitdaging om veilige en efficiënte extractiemethodes te ontwikkelen. Een veld zoals Gumusut-Kakap vereist bovengemiddelde petrofysici die carrière willen maken in een van 's werelds meest toonaangevende energiebedrijven.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.