Process Engineers bij Shell verleggen grenzen in de voorhoede van energie-innovatie

De energie-uitdagingen waar de wereld voor staat worden met de dag complexer. Wij zijn daarom op zoek naar getalenteerde Process Engineers die onze passie delen om die uitdagingen op te pakken met innovatieve denkwijzen, de nieuwste technologieën en verantwoordelijk risicobeheer.

hells Process Engineering-gemeenschap bestaat nu uit zo'n 2.400 mensen over de hele wereld, verdeeld over vier ondernemingsgebieden:

  • Exploration & Production
  • Gas
  • Raffinage
  • Chemicaliën

Process Engineering heeft invloed op alle terreinen van onze bedrijfsvoering, van design & exploitatie tot en met research, aanvoer & distributie en technische veiligheid. In een functie binnen dit uiterst ervaren team krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan dagelijkse uitdagingen. Je kunt een bijdrage leveren aan projectontwikkeling voor de lange termijn of technische ondersteuning bieden aan olie- en gasproductiefaciliteiten, raffinaderijen en chemische fabrieken - te land en ter zee.

Welke uitdaging je ook aangaat, wij bieden je een carrière in de voorhoede van innovatie in de sector, met uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en de kans om te werken aan een van de meest veeleisende en uitdagende energieprojecten ter wereld.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in