Project Engineers bij Shell werken aan een aantal van de meest baanbrekende projecten in de industrie.

Project Engineers bij Shell krijgen de kans om vorm te geven aan de toekomst van de energiesector. Wij zijn er dan ook trots op dat wij hiervoor de meest getalenteerde mensen in dienst hebben. De schaal en ambitie van de mondiale engineeringprojecten van Shell - van gas-to-liquidfaciliteiten en FLNG-projecten tot offshore olieboor- en productieplatforms - komen elders in de industrie niet eens voor.

Mondiale expertise

De Project Engineers van Shell zijn in alle fasen van hun carrière vernieuwend en werken in verschillende landen en culturen aan vernieuwende, vele miljarden kostende megaprojecten.

Vanaf de allereerste dag zijn jouw vaardigheden essentieel voor ons voortdurende succes. We werven alleen de beste mensen en je krijgt dan ook, ongeacht de omvang of aard, direct de verantwoordelijkheid voor je projecten. Van onze kant krijg je ondersteuning met de instrumenten en processen die nodig zijn om met behulp van ons Integrated Project Management System (iPMS) veilig en consistent te werken aan topprojecten, van de Assess- tot de Operate-fase.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar toptalent: ambitieuze en zelfverzekerde Project Engineers en Project Managers die bereid zijn om samen te werken met en te leren van een aantal toonaangevende professionals in de industrie. Kandidaten moeten een technische achtergrond hebben, beschikken over ervaring in het vak, en moeten veiligheidsgericht zijn. Wij zoeken mensen met een internationale mindset die graag willen integreren en relaties willen opbouwen met verschillende culturen.

In onze extern gecertificeerde Shell Project Academy kunnen Project Engineers en Project Managers van alle niveaus trainingen volgen en zich maximaal ontwikkelen op basis van Shells wereldberoemde competentieprogramma.

Voorhoede van innovatie

Het is niet overdreven om te stellen dat onze Project Engineers werken in de voorhoede van innovatie in de industrie. Drie van onze grootste projecten - Pearl GTL, Prelude FLNG en Perdido - zijn voorbeelden van hoe Shell in de industrie nieuw terrein betreedt. Zo is Pearl GTL in Qatar de grootste installatie ter wereld waar aardgas wordt omgezet in kerosine, smeermiddelen en schoner brandende brandstoffen.

Perdido ligt afgemeerd in 2.450 meter diep water in de Golf van Mexico en is het diepste offshore olieboor- en productieplatform ter wereld.

Ondertussen wordt Prelude 's werelds eerste drijvende LNG-installatie.

Elk project bevindt zich in de voorhoede van de betreffende technologieën en voor elk project zijn in de industrie ongekende innovaties nodig. Ons team van Project Engineers en Project Managers die aan deze ontwikkelingen leiding geven, en de duizenden engineers die deze projecten bemannen, zorgen dat deze veilig en efficiënt worden aangepakt.

Elk project baant een weg naar onze toekomst. Een carrière bij Shell Project Engineering is spannend en innovatief en helpt de energiesector te veranderen.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.