Shell Wells en Completions and Well Intervention Engineering werkt aan een aantal van de meest boeiende boorprojecten in de sector.

Wells Engineering biedt je overal ter wereld werkkansen en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden van wereldklasse. Wij zijn namelijk van mening dat de effectiviteit van de beste boorprojecten en strikte normen valt of staat met de mensen die ze moeten uitvoeren.

Shell Wells Engineering is een organisatie die voortdurend innoveert en grenzen verlegt zodat wij onze beloftes kunnen waarmaken en in de industrie toonaangevend kunnen blijven. Daarom investeren wij graag in je ontwikkeling met behulp van een intensief leerprogramma waarmee je door voortdurende oefening en ondersteuning kunt groeien in je baan.


Met het Wells Learning Programme kun je je verder ontwikkelen door middel van leren in een virtuele ruimte en leren in de praktijk. De simulatietraining neemt je bijvoorbeeld mee naar Robert in Louisiana in de VS of naar Rijswijk, waar je boorprojecten oefent en well completion & intervention-scenario's uitvoert met behulp van speciaal daarvoor ontworpen simulators. Na afronding van de training heb je een graad gelijk aan een Master of Science aan de Robert Gorden University in Aberdeen, Schotland.Als je op zoek bent naar een baanbrekende functie bij een van de meest innovatieve projecten in de sector is een carrière bij Shell Wells Engineering echt iets voor jou!

Als Chief Scientist bij Shell houdt Lance Cook zich vooral bezig met het identificeren, ontwikkelen en uitvoeren van technologieën die niet alleen een verstrekkend effect kunnen hebben op de wereldwijde activiteiten van Shell, maar die ook betaalbaar en in het veld te herhalen zijn. Een goed voorbeeld is het benutten van het assemblagelijnconcept dat in de auto-industrie voor een revolutie zorgde. Shell heeft een systeem ontworpen voor het massaboren van compacte reservoirs, zoals schalie en methaangas in steenkoolbekkens, waardoor deze formaties veel veiliger en goedkoper te ontwikkelen zijn.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.