Ontdek wat je kunt bereiken met Shell

Ben jij nieuwsgierig, gedreven, avontuurlijk, een pionier? Zo ja, gebruik die talenten dan om binnen Shell echt een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Je kunt er je eigen carrièrepad ontwikkelen en ontdekken waar je echte talenten liggen. Je krijgt de kans om te leren en samen met een gevarieerde groep mensen verder te groeien. Wij stimuleren samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we je creativiteit en ideeën kunnen inspireren door je te omringen met een team eersteklas mensen.

Voortdurende innovatie

We hebben een bewezen staat van dienst waar het gaat om wereldpremières, van de eerste gas-to-liquidfaciliteit Pearl GTL tot Prelude FLNG, het eerste drijvende LNG-platform ter wereld.

En dit zijn niet alleen technische prestaties. Ze zijn het product van een bedrijf waar vooruitgang echt belangrijk is, waar je voortdurend wordt gestimuleerd om nieuwe manieren van denken en werken te verkennen. Op basis van ditzelfde principe hechten we bij Shell groot belang aan je voortdurende opleiding en ontwikkeling, met uitstekende mogelijkheden om te leren in elke fase van je carrière.

De waarde van een mondiaal merk

We zijn ook een van de bekendste merken ter wereld. Met zo'n 92.000 werknemers in ruim 70 landen zijn we op een ongekende schaal actief.Je krijgt de kans samen te werken met toonaangevende professionals uit de hele wereld. Het delen van kennis en meningen zal je ervaring enorm verrijken.

Grote uitdagingen - nog grotere mogelijkheden

Ook de schaal van onze uitdaging is opwindend. De mondiale vraag naar energie neemt snel toe en bij Shell streven we ernaar slimme oplossingen te ontwikkelen om te bouwen aan een betere toekomst voor energie over de hele wereld.

Daarom zijn we op zoek naar opmerkelijk talent om ons te komen versterken. Mensen die nieuwsgierig genoeg zijn om nieuwe werkmethoden uit te proberen, avontuurlijk genoeg om grenzen te verleggen, en vastberaden om hun ideeën naar voren te brengen.

Diversiteit en inclusiviteit

Shell biedt een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen.

Lees meer

Meer onder Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Sollicitatieprocedure voor professionals

Vind de vacature die past bij je ervaring en kwalificaties en solliciteer online. 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Werken bij Shell

Maak kennis met onze pioniers, vernieuwers, avonturiers en ontdekkers.

Diversiteit en inclusiviteit

De talenten van tegenwoordig zijn veelzijdiger dan ooit. Een werkomgeving die ruimte biedt voor verschillen is van groot belang voor het vernieuwen, ontwikkelen en behouden van die talenten.