Benzine

Benzine is een bekende brandstof voor personenauto's en motoren. Ontdek de benzines van Shell, zoals Shell V-Power Benzine met de unieke DYNAFLEX-technologie om meer energie uit elke druppel brandstof te halen.

Diesel

Ontdek de dieselbrandstoffen van Shell, waaronder Shell V-Power Diesel met DYNAFLEX-reinigingstechnologie. Deze premium diesel levert onze beste prestaties en is speciaal ontwikkeld om het vermogen van dieselmotoren zelfs tot 100% te herstellen.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen onze brandstofprijzen eigenlijk tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Alternatieve brandstoffen

Shell wil actief bijdragen aan de energietransitie naar hernieuwbare energie. Daarom bieden wij steeds meer alternatieve brandstoffen, zoals LNG, LPG, GTL en elektrisch laden.

CEN-labels

Met de Europese brandstofstickers, ook wel CEN-labels genoemd, herkent u overal in de Europese Unie gemakkelijk de juiste brandstofsoort voor uw voertuig.

Zo rijdt u CO₂-neutraal

Of u nu diesel of benzine tankt, wij bieden u als onze klant een mogelijkheid om rekening te houden met het klimaat. U kunt op drie manieren CO₂-neutraal rijden bij Shell.

Meer Informatie
Shell V-Power brandstoffen

Shell V-Power brandstoffen

Shell V-Power brandstoffen helpen de prestaties van uw motor te verbeteren en leveren meer efficiëntie door onze DYNAFLEX-technologie.

Meer over Shell V-Power brandstoffen

Shell DYNAFLEX-technologie

Ontdek hier onze geavanceerde formules voor benzine- en dieselbrandstoffen. Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te verbeteren en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen tegen prestatieverminderde afzettingen.

Ontdek de Shell DYNAFLEX-technologie

ZIE OOK

Doe mee met Miles & Me

Met Miles & Me van Shell spaart u Air Miles als u tankt, maar ook als u iets koopt in de shop. U kunt uw Air Miles inwisselen voor korting op brandstof, broodjes en koffie, luxe handdoeken en nog veel meer!

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is de grootste leverancier van toonaangevende smeermiddelen ter wereld. Het gebruik van de juiste olie is van essentieel belang. Bekijk de verschillende soorten smeermiddelen en gebruik ons LubeMatch-programma om de juiste olie te vinden.