Shell brandstoffen

SHELL BRANDSTOFFEN

Bij Shell blijven we innoveren om zo onze klanten de beste producten en services te blijven leveren. Onze onderzoekers hebben de afgelopen vijf jaar gewerkt om onze beste brandstof ooit1, nu nóg beter te maken. Ontdek nu zelf de voordelen van onze verbeterde brandstoffen, zoals een lager brandstofverbruik.5

We vertellen je graag meer over onze producten, brandstofprijzen, brandstoflabels, tips voor zuiniger rijden en wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.

Onze producten

Shell V-Power

Na meer dan vijf jaar onderzoek en ontwikkeling presenteren we de verbeterde Shell V-Power, onze beste brandstof ooit.1 Shell V-Power reinigt nu 100% de belangrijkste motoronderdelen.2

Shell Euro 95 en Shell Diesel

Shell brandstoffen zorgen voor een goede reiniging en bescherming van je motor. Lees meer over de voordelen van onze brandstoffen Shell Euro 95 en Shell Diesel.

Alternatieve brandstoffen

Shell wil actief bijdragen aan de energietransitie naar hernieuwbare energie. Daarom bieden wij steeds meer alternatieve brandstoffen, zoals elektrisch laden, waterstof, lpg en Shell Renewable Diesel. 

Brandstofkorting met Air Miles

Extra veel brandstofkorting

Tank jij bij één van onze bemande Shell-stations? Dan kun je extra veel Air Miles inwisselen voor extra brandstofkorting. Zo krijg je met 1.000 Air Miles = € 5,- korting, 2.000 Air Miles = € 10,- korting en met 3.000 Air Miles = € 15,- korting. 

Wist je dat je Air Miles kunt sparen tijdens het tanken? Bij het tanken van van Shell Euro 95 of Shell Diesel ontvang je namelijk 1 Air Mile op elke hele liter brandstof die je tankt. Tank je Shell V-power? Dan krijg je 2 Air Miles op elke hele liter brandstof die je tankt. 

 

Lees meer over Air Miles inwisselen

Manieren om je CO2-uitstoot te verminderen

Bij Shell hebben we vandaag nog niet alle oplossingen en technologie beschikbaar, en onze huidige plannen brengen ons nog niet waar we willen zijn. Maar we zijn hard aan het werk om onze eigen emissies en die van onze klanten te reduceren. Lees hieronder meer over wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.

CO2 vermijden

1. Vermijden

De beste manier om jouw CO2-uitstoot te verminderen, is door de auto wat vaker te laten staan. Vervoer is en blijft een grote bron van CO2-uitstoot. Neem vaker de fiets, ga te voet of maak gebruik van deelmobiliteitsoplossingen. Ook het openbaar vervoer is een goed alternatief.

Reis je toch liever met de auto? Overweeg dan de switch te maken naar elektrisch rijden; met meer dan 200 snelladers door heel Nederland is er altijd een Shell Recharge-laadpaal in de buurt. 

Lees meer over Shell Recharge

CO2 verminderen

2. Verminderen

Jouw CO2-uitstoot valt ook te verminderen door zo min mogelijk brandstof te gebruiken. Dit kan door bijvoorbeeld met efficiëntere auto’s te rijden, of gebruik te maken van zuinigere brandstoffen. Maar ook een aanpassing in jouw rijgedrag kan al bijdragen.

Wij hebben tien tips opgesteld die kunnen helpen om efficiënter te rijden.

Bekijk de tien tips om efficiënter te rijden

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SHELL BRANDSTOFFEN

Zie ook

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

CEN-labels

Met de Europese brandstofstickers, ook wel CEN-labels genoemd, herken je overal in de Europese Unie gemakkelijk de juiste brandstofsoort voor je auto of motor.

Meer voordeel met Shell Miles & Me

Wil je nog meer plezier hebben van je Air Miles? Doe dan mee met Miles & Me en ontvang gratis producten uit de shop of Extra Air Miles.

Disclaimers

In vergelijking tot de vorige generatie van Shell V-Power. Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt. 
Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem,  zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.              
Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Lager brandstofverbruik met Shell V-Power-brandstoffen is aangetoond in industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.