Shell V-Power brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

Een man kijkt op zijn telefoon met koffie in zijn hand

Laat u verrassen door de extra's van Miles & Me

Wilt u nog meer plezier hebben van uw Air Miles? Doe dan mee met Miles & Me en ontvang gratis producten uit de shop, of Extra Air Miles bij uw tankbeurt.

Ontdek Miles & Me

Meer over Shell brandstoffen

Nieuwe brandstofstickers naar aanleiding van nieuwe regelgeving binnen de Europese Unie

Vanaf 12 oktober 2018 zijn er nieuwe brandstofstickers zichtbaar op alle pompen en op nieuwe voertuigen binnen de Europese Unie. Met deze nieuwe brandstofstickers kunt u overal in de Europese Unie gemakkelijk de juiste brandstof soort voor uw voertuig herkennen.

De nieuwe brandstofstickers worden ook wel CEN labels genoemd. Een werkgroep van het CEN (Europees Comité voor Normalisatie) heeft deze labels ontworpen. Via de verschillende labels wordt er onderscheid gemaakt tussen drie hoofdgroepen met elk een herkenbare vorm:

  • Benzine herkent u aan de ronde sticker, het getal na de E geeft het maximum percentage bio-ethanol aan dat er in verwerkt mag worden.
  • Diesel herkent u aan de vierkante sticker, het getal na de B geeft het maximum percentage bio-diesel aan dat er in verwerkt mag worden.
  • Gas herkent u aan de ruitvormige sticker, de letters in de ruit geven aan welk type gas er getankt kan worden.

De stickers zijn puur ontwikkeld om overal in Europa gemakkelijk de juiste brandstof te kunnen vinden. De brandstof aan de pomp zal dus niet veranderen, u tankt precies hetzelfde als altijd. Bij nieuwe voertuigen geleverd na 12 oktober 2018, zijn de nieuwe stickers ook nabij de brandstofvulopening en in het instructieboekje zichtbaar.

De Shell brandstoffen in Nederland worden aangeduid met de volgende CEN labels:

  • Shell FuelSave Euro 95 - E5
  • Shell V-Power - E5 (In Shell V-Power zit 0% bio-ethanol)
  • Shell FuelSave Diesel - B7
  • Shell V-Power Diesel - B7

Meer informatie over de nieuwe brandstofstickers kunt u vinden op www.nieuwebrandstofstickers.nl

 

Disclaimers:

  1. Werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, de conditie van uw voertuig en rijstijl. Hiervoor gelden geen garanties. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.

Zie ook

Onze tankstations

Bij onze tankstations staat service centraal. Lees hier meer over onze service, acties en producten.