Landweg naar de bergen met rode zonsondergang

Shell Rimula, de motorolie die het werk voor u doet.

Uw bedrijf is afhankelijk van uw vrachtwagen, dus moet deze betrouwbaar en efficiënt werken. Daarom hebben onze wetenschappers Shell Rimula-dieselmotoroliën voor zware toepassingen ontwikkeld die uw motor beschermen, uw bedrijfskosten verlagen en de betrouwbaarheid verhogen.

Productvoordelen van Shell Rimula

Zuurbescherming

Shell Rimula-zuurbescherming

Zuurbescherming

In de motor kunnen verbrandingszuren ontsnappen naar het motorblok. Oliën van lage kwaliteit kunnen ontoereikend zijn in de bescherming van vitale onderdelen tegen deze zuren, wat leidt tot corrosie die fatale motorschade kan veroorzaken.

Shell Rimula-oliën bevatten krachtige antioxidantmiddelen die zich chemisch aanpassen om zuren te neutraliseren voordat ze schade aan uw olie en uw motor kunnen veroorzaken.

Afzettingsbescherming

Shell Rimula-afzettingsbescherming

Afzettingsbescherming

Of het nu zuigerafzettingen of motorbloksludge betreft, vuil in uw motor kan ten koste gaan van het rendement ervan en uw brandstofkosten verhogen. Shell Rimula-dieselmotoroliën bevatten moleculen die zich aanpassen om afzettingvormende deeltjes te verwijderen en vervolgens te blokkeren, zodat motoren schoon en beschermd blijven.

Slijtageregeling

Shell Rimula-slijtageregeling

Slijtageregeling

Bescherming tegen slijtage is met name van cruciaal belang bij hogedrukcontactpunten, zoals het kleppenmechanisme van de motor en de versnellingsbak.  Shell Rimula-dieselmotoroliën bevatten adaptieve moleculen die zijn ontwikkeld om onder invloed van warmte en druk de motor te beschermen door een beschermende laag te vormen waardoor slijtage wordt verminderd.

Shell Rimula-producten

Shell Rimula brandstofbesparende oliën

Shell Rimula blijft leider in de ontwikkeling van brandstofbesparende oliën, waarbij brandstofbesparingen worden geboden die kunnen helpen bij het verlagen van de bedrijfs- en onderhoudskosten.

Shell Rimula multigrade-oliën voor lage emissie

Bescherming van de prestaties van uw uitlaatgasemissiesystemen is belangrijk om er zeker van te zijn dat ze efficiënt werken.

Shell Rimula geavanceerde multigrade-oliën

Shell Rimula geavanceerde multigrade-oliën zijn ontwikkeld voor de nieuwste voertuigen op en buiten de openbare weg.

Advies en tips

10 veiligheidstips

Leer hoe je een veiligere bestuurder wordt met Don Palmer, professioneel coach op het gebied van rijtechnieken voor gevorderden op de weg en het circuit.

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell