Uw milieubelasting helpen verminderen

Bij Shell Bitumen hebben we oplossingen ontworpen waarmee u tijdens projecten de milieubelasting van uw werkzaamheden kunt beperken. Bijvoorbeeld voor onze Shell Low Temperature bindmiddelen zijn lagere meng- en asfalteringstemperaturen nodig dan voor conventioneel warm bereid asfalt. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt ren daardoor zal de CO2 uitstoot tijdens het mengen en asfalteren afnemen.

Investeren in de toekomst

We weten ook dat morgen weer nieuwe energieuitdagingen brengt. Daarom investeren we in initiatieven als Make The Future, dat de kracht van het collectieve menselijke vernuft aanwendt om de energie-uitdagingen van de toekomst op te lossen. Van lichtgevende rijstroken op de snelweg tot oppervlakken die schadelijke stoffen uit de lucht afvangen - onze producten bieden mogelijk nog niet aangeboorde kansen voor de energie van de toekomst innovation.

Lees meer over onze technische expertise.

Veiligheidsinformatiebladen

We produceren veiligheidsgegevensbladen voor alle producten die we op de markt brengen. Deze bevatten advies over gevaren en voorzorgsmaatregelen waarmee gebruikers hun eigen risicobeoordeling kunnen uitvoeren om hun medewerkers en de omgeving te beschermen. Deze kunnen worden bekeken op of gedownload via de Shell Productcatalogus.

Meer informatie over Shell Bitumen

Waarom voor Shell Bitumen kiezen?

Wij zijn voorkeurspartner voor klanten in diverse sectoren, van luchthavens en snelwegen tot dakbedekking en Formula One racecircuits. De baanbrekende innovaties van Shell op het gebied van gekleurde bindmiddelen, oplossingen voor lage temperaturen, geurarm bitumen en onderwaterkit bepalen voor deze toepassingen de norm.

Risicobeheer

Het is geen geheim dat er in de bitumenmarkt aanzienlijke schommelingen kunnen optreden. Dat is de reden waarom we maatwerkoplossingen bieden voor het beheer van prijsrisico's en operationele risico's.

Technisch Leiderschap

Innovatie is de essentie van Shell Bitumen. We zetten ons in om onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen door middel van de nieuwste technologie, onderbouwd door structurele investering in Research & Development (R&D) en een mondiaal netwerk van technische experts.