Toonaangevend op het gebied van bitumen

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze:

  • Hoge en constante productkwaliteit
  • Leveringszekerheid en -betrouwbaarheid
  • Risicobeheer
  • Geavanceerde technische ondersteuning

Krachtige waarden

Alle medewerkers van Shell handelen volgens gemeenschappelijke kernwaarden van oprechtheid, integriteit en respect voor mensen. Ook zijn wij ervan overtuigd dat vertrouwen, openheid, teamwerk en professionaliteit van essentieel belang zijn in alles wat wij doen. Wij zijn er trots op dat we onze partners kunnen helpen de hoogste normen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en regelgeving te overtreffen, zodat u kunt profiteren van een veilige, betrouwbare levering.

Hoge en constante productkwaliteit

Shell Bitumen staat bekend om de hoge en constante productkwaliteit.Onze technische specialisten van de buitendienst kennen de kwaliteitseisen die klanten en regelgeving stellen, en nemen deze eisen op in onze kwaliteitscontroleprocedures. Wij hebben fors geïnvesteerd in uitmuntende operationele prestaties en levering, en hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van onze leveringsketen ten behoeve van onze klanten. Dankzij ons uitgebreide kwaliteitsborgingsprogramma kunnen wij de kwaliteit van het product in de gehele toevoerketen bewaken.

Leveringszekerheid en -betrouwbaarheid

Dankzij toegang tot raffinaderijen, fabrieken en depots over de hele wereld bevinden we ons in een goede positie om te voldoen aan onze leveringsverplichtingen en de onzekerheden van regionale leveringen voor onze klanten te verminderen. Ons operationele team zet zich ervoor in onze klanten op het juiste moment van het juiste product te voorzien om mogelijke vertragingen in projecten van onze klanten te voorkomen.

Prijsrisicobeheer

Ons uiterst kundige team maakt van uw werk hun werk.
Ze werken samen met u aan maatwerkoplossingen om eventuele kosten- en leveringsrisico's voor u te beperken. Onze toonaangevende oplossingen, zoals prijsbepaling met risicobeheer voor vaste of flexibele volumeverbintenissen, hebben al honderden klanten geholpen de korte- en langetermijnrisico's verbonden aan schommelingen in aanbod of prijs te beheersen.

Topklasse technische ondersteuning

Onze speciale Bitumen Solution Centres in China, Frankrijk en Thailand streven ernaar uitstekende technische ondersteuning te bieden voor, tijdens en na toepassing. Dankzij diagnostiek van wereldklasse en voorzieningen voor het testen van monsters kunnen onze technische eerstelijnsspecialisten met u meedenken en u adviseren over zaken betreffende regelgeving, specificaties en nieuwe technologietrends. In ons internationale onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Bangalore houden deskundigen de veranderende behoeften van de sector nauwlettend in de gaten en verrichten zij geavanceerd onderzoek om passende oplossingen te vinden voor de uitdagingen van de toekomst.

Ontdek waarom u voor Shell Bitumen moet kiezen. Neem vandaag nog contact op met ons team.

Meer informatie over Shell Bitumen

Technisch Leiderschap

Innovatie is de essentie van Shell Bitumen. We zetten ons in om onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen door middel van de nieuwste technologie, onderbouwd door structurele investering in Research & Development (R&D) en een mondiaal netwerk van technische experts.

Risicobeheer

Het is geen geheim dat er in de bitumenmarkt aanzienlijke schommelingen kunnen optreden. Dat is de reden waarom we maatwerkoplossingen bieden voor het beheer van prijsrisico's en operationele risico's.

Gezondheid, Veiligheid en Milieu

Bij Shell Bitumen hebben veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten de hoogste prioriteit. We hebben streng beleid, procedures en training om veilige levering van en omgang met bitumen te garanderen.