Elke dag stappen 4,2 miljoen passagiers in het vliegtuig*. Door het drukkere luchtverkeer, grotere vliegtuigen en strengere veiligheidseisen krijgen start- en landingsbanen meer te verduren dan ooit tevoren.

Daarom hebben we onze duurzaamste bitumen ooit ontwikkeld: Shell Cariphalte. Het is speciaal geformuleerd om te voldoen aan de uitdagingen van hoogwaardige start- en landingsbanen: een bewezen kwaliteitsoplossing waardoor asfaltoppervlakken beter bestand zijn tegen klimatologische extremen en grotere contactspanningen**.

Helpt uitvaltijd van start- en landingsbanen verkorten

Tijd is geld, ook op start- en landingsbanen, en dus het is cruciaal om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk onderhoud nodig is en zo de onderhoudstijd te beperken. We hebben een reeks producten ontworpen waarmee sneller een nieuwe asfaltlaag kan worden aangebracht, er minder onderhoud nodig is en de levensduur van de verharding verlengd wordt. Hierdoor is de uitvaltijd van start- en landingsbanen beperkt, zodat ze vliegensvlug weer opengesteld kunnen worden. Tot onze hoogwaardige innovaties behoort ook Shell Cariphalte Fuelsafe, speciaal ontworpen om degradatie te verminderen en de slijtvastheid van asfaltoppervlakken te vergroten bij blootstelling aan gemorste brandstof. Hierdoor wordt de levensduur verlengd.

Een wereldwijd bitumennetwerk

Dankzij ons mondiale netwerk van productiefaciliteiten en terminals kunt u op ons rekenen wanneer en waar u ons ook nodig heeft. Dit is waarom wij het vertrouwen genieten van ruim 100 van de drukste luchthavens ter wereld, waaronder Heathrow (VK), Dubai International (UAE), Schiphol (Nederland), Hong Kong International (Hong Kong) en Sultan Hasanuddin International (Makassar, Indonesië).

Shell heeft opties voor korte- tot langetermijnlevercontracten en kan samen met u uw risico helpen beheren en uw bedrijfsactiviteiten inplannen. Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam om uw opties te bespreken.

Brochures & Casestudies:

*IATA Jaaroverzicht 2017

**Vergeleken met standaardpenetratiebitumen van Shell

IN DEZE SECTIE

Producten met polymeergemodificeerd bitumen

Polymeergemodificeerde bitumen met groot prestatievermogen voor wegen, racecircuits en start- en landingsbanen.

Shell Cariphalte - wegen

Ons PMB voor veilige en duurzame wegen waarop iedereen in beweging blijft.

Shell Cariphalte - Racecircuit

Onze op maat gemaakte toepassing voor racecircuits met extra hechtkracht.