Een goede weg is niet direct iets wat veel aandacht trekt, maar onder het oppervlak gebeurt meer dan je denkt.

Goed ontworpen en goed onderhouden wegen maken deel uit van de vitale infrastructuur van ons land. Maar door grotere verkeersvolumes, kortere onderhoudsvensters en strenge eisen komen wegen onder steeds meer druk te staan.

Bij Shell weten we wat ervoor nodig is om de uitdagingen van hedendaags vervoer het hoofd te bieden. We hebben in de afgelopen 50 jaar ons polymeergemodificeerde bitumen door weten te ontwikkelen tot een betrouwbaar en hoogwaardig asfaltproduct voor wegen met groot prestatievermogen. Onze premium formule is ontworpen voor betere hechting en duurzaamheid*, die bijdragen aan een veiliger en stiller wegoppervlak met een langere levensduur. Een perfecte keuze - of u nu een overheidsinstantie bent die op zoek is naar oplossingen voor de lange termijn of een bouwmanager op zoek naar een gebruiksklaar bitumen met groot prestatievermogen.

Maatwerkoplossingen in bitumen voor uw weg

Geen enkele weg is hetzelfde en u kunt uw oplossing dus geheel aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om beperking van geuroverlast, verbetering van de verdichting of het sneller aanleggen van wegen. Alles om de weg van uw wensen te ontwikkelen. Neem vandaag nog contact op met een vertegenwoordiger van Shell om uw wensen te bespreken.

*Vergeleken met niet-gemodificeerde bitumenwegen

Meer informatie & casestudies

IN DEZE SECTIE

Producten met polymeergemodificeerd bitumen

Polymeergemodificeerde bitumen met groot prestatievermogen voor wegen, racecircuits en start- en landingsbanen.

Shell Cariphalte - Vliegvelden

Ons duurzaamste bitumen ooit, speciaal ontworpen voor start- en landingsbanen.

Shell Cariphalte - Racecircuit

Onze op maat gemaakte toepassing voor racecircuits met extra hechtkracht.