Ons veelzijdige afdichtmiddel met groot prestatievermogen

Als het gaat om multi-tasken zijn er maar weinig producten die beter werken dan Shell Tixophalte. Deze veelzijdige bitumenverbinding is tegelijkertijd vulmiddel, voegafdichtmiddel en kit, en is een bewezen oplossing voor industriële toepassingen en thuisgebruik.

Afdichtmiddel voor natte en droge omstandigheden

Shell Tixophalte werkt ook als afdichtmiddel bij gebruik onder water. Wanneer u bijvoorbeeld een lek wilt dichten in een goot, dakpannen wilt vastzetten terwijl het regent of een voeg van een brug wilt afdichten, dankzij deze eigenschappen levert Shell Tixophalte goede prestaties onder zowel natte/vochtige omstandigheden als onder droge omstandigheden.

Shell Tixophalte is uiterst veelzijdig, met uitstekende directe hechting aan de meeste bouwmaterialen, waaronder beton, metalen, glas en de meeste kunststoffen. Het is gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk - het kan zelfs op verticale oppervlakken worden toegepast zonder afvloeiing.

Dat is de reden waarom veel projecten - van grootschalige industriële dammen tot reparaties in huis - op Shell Tixophalte vertrouwen op de klus te klaren.

Neem contact op met ons team en probeer Shell Tixophalte

 

 

 

IN DEZE SECTIE

Industriële asfaltoplossingen

Onze industriële producten, waaronder afdichtmiddelen, waterdichtmaking & dakbedekking.

Waarom voor Shell Bitumen kiezen?

Wij zijn voorkeurspartner in diverse sectoren.