Vrachtwagen op  een brug

LNG en bio-LNG voor wegtransport

Ontdek hoe de overstap van conventionele diesel naar vloeibaar aardgas (LNG) of bio-LNG uw vrachtvervoer over de weg kan helpen CO₂-uitstoot te verminderen, zonder de algehele prestaties in gevaar te brengen.

CO₂-vermindering voor wegtransport

Wegtransport is verantwoordelijk voor ongeveer 9% van de wereldwijde CO₂-uitstoot, wat betekent dat praten over decarbonisatie zowel gerechtvaardigd als noodzakelijk is. Dit is echter geen eenvoudig probleem om op te lossen, en een mozaïek van oplossingen zal nodig zijn voor bedrijven om hun impact op het milieu te verminderen zonder de bedrijfsgroei op te offeren. LNG en bio-LNG hebben het potentieel om een belangrijk onderdeel van deze oplossing te zijn, aangezien aardgas een effectief middel is om de totale emissies te verlagen en daarnaast andere voordelen heeft, zoals geluidsreductie.

Shell BioLNG

Bio-LNG komt voort uit hernieuwbare bronnen en kan de uitstoot van uw vloot voor wegtransport verder verminderen, zodat u uw doelstellingen voor vermindering van de CO₂-uitstoot kunt nastreven zonder uw bedrijfsdoelen uit het oog te verliezen.

Ontdek Shell BioLNG