Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto's, die zowel de exploitatiekosten als de emissies kan verlagen, dankzij:

  • tot 20% lagere CO2* emissies (Well-to-Wheel) van uw zware vrachtwagens vergeleken met conventionele diesel
  • Lagere brandstofkosten dankzij de concurrerende prijs van LNG ten opzichte van conventionele diesel

Het Shell LNG netwerk breidt zich uit! In de zomer van 2016 heeft Shell een nieuw LNG station geopend, STD Eindhoven Acht. Dit station is gunstig gelegen langs de A2 voorbij de kruising A50 en A58. Onze klanten kunnen nu gebruik maken van vijf stations waar LNG kan worden getankt: Amsterdam, Pijnacker, Rotterdam-Waalhaven, Eindhoven en Waalwijk. Voor meer informatie over de stations, zie ook de site locator.

Extra voordelen

  • Eenvoudige betaling met uw euroShell Card
  • Deskundige technische ondersteuning van een wereldleider in brandstoftechnologie en -ontwikkeling
  • Geen zorgen over gezondheids- en veiligheidsaspecten dankzij de Shell-expertise in brandstofbehandeling

Hoe schakelt u over op Shell LNG?

Shell kan de overschakeling naar Shell LNG gemakkelijker voor u maken met adviezen over de juiste, bestaande en bewezen LNG-motortechnologieoplossing voor uw bedrijf.

Als u meer wilt weten, neem contact met ons op via SDSI-DLNG@shell.com

 

*CO2 betekent CO2-equivalenten, waarbij in de berekening de bijdrage van de volgende broeikasgassen is meegenomen: CO2, methaan en N2O.

Meer in Klanten

Wat is Liquefied Natural Gas?

LNG is een heldere, kleurloze, niet-giftige vloeistof, die ontstaat als aardgas tot ongeveer -160°C wordt afgekoeld. Daardoor slinkt het tot 1/600e van zijn oorspronkelijke volume en is het gemakkelijker op te slaan en te transporteren.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Smarter mobility

Energiezuinige brandstoffen en smeermiddelen, tips om zuiniger te rijden en partnerships zijn een paar van de manieren waarop wij helpen om meer mensen en goederen veilig en efficiënt te verplaatsen.