Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto's, die zowel de exploitatiekosten als de emissies kan verlagen, dankzij:

  • tot 23% lagere CO2-uitstoot (Well to wheel) van uw zware vrachtwagens vergeleken met conventionele diesel
  • Lagere brandstofkosten dankzij de concurrerende prijs van LNG ten opzichte van conventionele diesel

Het Shell LNG netwerk breidt zich steeds verder uit. De hoop is dat het Shell LNG netwerk eind 2019 bestaat uit 14 LNG service stations waarvan in Nederland (7), België (4), Duitsland (2) en Polen (1). Daarnaast is het de ambitie om het aantal stations richting 2023 uit te breiden naar 39, verdeeld over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Spanje.

In Nederland kunnen onze klanten nu gebruik maken van 7 Shell LNG stations in Amsterdam, Pijnacker, Rotterdam-Waalhaven, Eindhoven, Waddinxveen, Heerenveen en Waalwijk. Daarnaast kunnen klanten ook gebruik maken van het partnernetwerk van Rolande. Voor meer informatie over de stations, zie de Shell site locator.

Extra voordelen

  • Eenvoudige betaling met uw Shell Card
  • Deskundige technische ondersteuning van een wereldleider in brandstoftechnologie en -ontwikkeling
  • Geen zorgen over gezondheids- en veiligheidsaspecten dankzij de Shell-expertise in brandstofbehandeling

Hoe schakelt u over op Shell LNG?

Shell kan de overschakeling naar Shell LNG gemakkelijker voor u maken met adviezen over de juiste, bestaande en bewezen LNG-motortechnologieoplossing voor uw bedrijf.

Als u meer wilt weten, neem contact met ons op via SDSI-DLNG@shell.com

 

*CO₂ betekent CO₂-equivalenten, waarbij in de berekening de bijdrage van de volgende broeikasgassen is meegenomen: CO₂, methaan en N₂O.

Meer in Klanten

Wat is LNG (Liquefied Natural Gas)? en hoe tank je LNG?

LNG is een heldere, kleurloze, niet-giftige vloeistof, die ontstaat als aardgas tot ongeveer -160°C wordt afgekoeld. Daardoor slinkt het tot 1/600e van zijn oorspronkelijke volume en is het gemakkelijker op te slaan en te transporteren.

Shell Liquefied Natural Gas voor scheepvaart

Ontdek Shell LNG als een bewezen technologieoplossing voor de scheepvaart.

Vraag de Shell Card tankpas aan

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een internationaal opererend logistiek wagenpark heeft, de Shell Card zorgt voor efficiënt beheer en kostenbesparing.

Vraag hier onze tankpas eenvoudig aan.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.