Alle particuliere energiecontracten zijn door Shell Energy op 1 oktober 2023 overgedragen aan een andere energieleverancier. Daarmee is een einde gekomen aan het direct leveren van stroom aan Nederlandse consumenten.

Shell gaat in Nederland wel door met het opwekken van duurzame stroom van zon en wind en levert dit aan bedrijven en aan het Nederlandse elektriciteitsnet. Ook kunnen consumenten elektrisch blijven laden bij Shell of thuis. Elektrisch rijden valt onder het merk Shell Recharge, dat doorgaat met het uitbreiden van het (snel)laadnetwerk in Nederland en daarbuiten.

Veel gestelde vragen over Shell Energy voor consumenten

Shell Recharge

Laad zowel je elektrische auto als jezelf op bij de snelladers van Shell Recharge. Door het hoge vermogen van onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

Lees meer

Meer Shell

Zien we je zo?

Van prachtige reisbestemmingen tot deskundige voertuiginformatie en alles daartussenin – bij ons zit je goed.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

We bouwen

Iedereen kent Shell van olie en gas. Intussen investeren we op steeds meer plekken in Nederland in schonere energie. Ontdek wat we bouwen om schonere energie bereikbaar te maken.