Benzine

Benzine is een bekende brandstof voor personenauto's en motoren. Ontdek de benzines van Shell, zoals Shell V-Power Benzine met de unieke DYNAFLEX-technologie om meer energie uit elke druppel brandstof te halen.

Diesel

Ontdek de dieselbrandstoffen van Shell, waaronder Shell V-Power Diesel met DYNAFLEX-reinigingstechnologie. Deze premium diesel levert onze beste prestaties en is speciaal ontwikkeld om het vermogen van dieselmotoren zelfs tot 100% te herstellen.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen onze brandstofprijzen eigenlijk tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Alternatieve brandstoffen

Shell wil actief bijdragen aan de energietransitie naar hernieuwbare energie. Daarom bieden wij steeds meer alternatieve brandstoffen, zoals LNG, LPG, GTL en elektrisch laden.

CEN-labels

Met de Europese brandstofstickers, ook wel CEN-labels genoemd, herken je overal in de Europese Unie gemakkelijk de juiste brandstofsoort voor je auto of motor.

Compenseer automatisch je uitstoot

We zijn veel onderweg. Werken, boodschappen doen, onze kinderen naar de sportclub brengen. Het blijft belangrijk om CO₂-uitstoot zo veel mogelijk te voorkomen. Lukt dat jou niet? Kies er dan voor CO₂ te compenseren en je CO₂-uitstoot te compenseren. Dit kon al aan de kassa, maar wordt nu nog makkelijker met compensatieAAN van Shell. Daarmee compenseer je automatisch CO2.

Mobile app

automatisch compenseren

CompensatieAAN

Wanneer je je aanmeldt voor compensatieAAN betaal je bij Shell automatisch 1 cent extra per liter brandstof, waarmee je de CO₂-uitstoot van de kilometers die je rijdt, kunt compenseren. Shell compenseert dan de CO₂-uitstoot vanaf de winning van de olie tot aan de benzinepomp. Voor een gemiddelde tankbeurt van bijvoorbeeld 30 liter betaal je € 0,30 extra. Met je bijdrage ondersteunt Shell internationale CO₂-compensatieprojecten. Tank je Shell V-Power? Dan betaalt Shell de volledige CO₂-compensatie voor jou, inclusief de kilometers die je maakt.
 

Activeer

Shell V-Power brandstoffen

Shell V-Power brandstoffen

Na meer dan 5 jaar onderzoek en ontwikkeling presenteren we de nieuwe en verbeterde Shell V-Power, onze beste brandstof ooit1. Shell V-Power reinigt nu 100% de belangrijkste motoronderdelen2.

Meer over Shell V-Power brandstoffen

ZIE OOK

Meer voordeel van je Air Miles met Miles & Me

Wil je nog meer plezier hebben van je Air Miles? Doe dan mee met Miles & Me en ontvang gratis producten uit de shop of Extra Air Miles.

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is de grootste leverancier van toonaangevende smeermiddelen ter wereld. Het gebruik van de juiste olie is van essentieel belang. Bekijk de verschillende soorten smeermiddelen en gebruik ons LubeMatch-programma om de juiste olie te vinden.