IN DEZE RUBRIEK

Diverse culturen samenbrengen

Onze 60 actieve netwerken voor werknemers in zo'n 22 landen bestaan uit 155 nationaliteiten die voor ons in 70 landen werkzaam zijn.

Mensen met een beperking

Bij Shell bieden we collega's met een beperking de mogelijkheid te vertellen over hun uitdagingen, zodat wij ze kunnen helpen om zich optimaal te ontplooien.

Women's perspective

Inspirerende vrouwen met technische en niet-technische carrieres in management of specialisaties. Benut al je talenten en ontwikkelje optimaal.

Hoe word je een van de beste werkgevers voor vrouwen?

Shell is opgetogen dat wij in 2015 opnieuw zijn opgenomen in de prestigieuze TT50, de top 50 van beste werkgevers voor vrouwen van The Times, te meer omdat Shell het enige olie- en gasbedrijf in deze ranglijst is.

Een loopbaan op basis van wat je nog kunt

Ze beschouwden me niet alleen als collega, maar ook als mens, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dat was voor mijn herstel en re-integratie.

Ben van Beurden, CEO van Shell
Ben van Beurden, Shell CEO

We werken elke dag weer aan een omgeving waarin alle werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten als individu en als lid van een team kunnen ontwikkelen.
Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op onze principes eerlijkheid, integriteit en respect, brengt opmerkelijke mensen samen die zichzelf kunnen zijn. Je wordt lid van een team waarin je je vaardigheden en kennis kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen en een rol kunt spelen in het bouwen aan een betere toekomst voor energie.
"We moeten ervoor zorgen dat onze producten en diensten voor zowel onze partners als onze klanten aantrekkelijk zijn. Ik geloof niet dat we dit kunnen bereiken zonder een diverse groep medewerkers die de diversiteit weerspiegelt van onze partners en klanten in de landen waarin we actief zijn"

Shell Ideas360 2017/18

Shell Ideas360 2017/18

Join a unique programme of learning and discovery, to enhance your career prospects and share your ideas, for a chance to win an adventure of a lifetime.

Join the future today
Shell celebrates International Women’s Day

Shell celebrates International Women’s Day

Ter ere van internationale vrouwendag spraken wij met een aantal Shell medewerksters over wat zij zo leuk aan hun baan vinden

Shell viert Internationale Vrouwendag
Celebrating differences makes a difference

Celebrating differences makes a difference

A culture of openness and togetherness is helping enable our employees reach their full potential, no matter what their circumstances.

Visit our global site to read the story

Meer onder Carrières

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied