2 manieren om je carrière te starten bij Shell

Graduate Programme

Geef je carrière een impuls met een baan in ons toonaangevende Graduate Programma; speciaal voor starters of indien je niet langer dan 3 jaar geleden bent afgestudeerd aan de universiteit.

Stages/Assessed internships

Ontdek met een stage wat Shell te bieden heeft. Er is een uitgebreid aanbod aan (afstudeer)stages voor masterstudenten en in beperkte mate ook aanbod in junior internships/bachelor stages.

Ook in deze rubriek

Carrière-evenementen

Ontmoet ons op een van de carrière evenementen om meer over jouw mogelijkheden bij Shell te weten te komen.

Diversiteit en inclusiviteit

De talenten van tegenwoordig zijn veelzijdiger dan ooit. Een werkomgeving die ruimte biedt voor verschillen is van groot belang voor het vernieuwen, ontwikkelen en behouden van die talenten.

Intenational Women’s Day

Shell celebrates International Women’s Day

Ter ere van internationale vrouwendag spraken wij met een aantal Shell medewerksters over wat zij zo leuk aan hun baan vinden

Shell viert Internationale Vrouwendag

HELP EN VEELGESTELDE VRAGEN

Meer onder Carrières

Voordelen van werken bij Shell

Ontdek de voordelen van werken bij Shell, van onze uitstekende opleidingsprogramma's tot de uitgebreide mogelijkheden voor netwerken en samenwerking.

Shell Ideas360

Studenten uitnodigen om deel te nemen aan een uniek studieprogramma waarin ze ontdekken hoe ze hun ideeën kunnen delen en ontwikkelen en hun carrièreperspectieven kunnen verbeteren.