Shell Advance Racing M

Geeft u uw 2-taktkart de sporen onder extreme raceomstandigheden?

Dan hebt u een raceolie nodig die is ontwikkeld om uw motor te beschermen, zelfs wanneer u deze tot het maximum belast.

Shell Advance Racing M biedt uitzonderlijke bescherming onder de meest meedogenloze racesituaties, zelfs bij de hoogste toerentallen bij 2-taktkarts. De unieke samenstelling is gebaseerd op castorolie en synthetische componenten en is speciaal getest voor 2-taktracemotoren. Deze olie voorkomt schuren, klemmende zuigerveren en het vormen van afzettingen, waardoor de motor betrouwbaar werkt wanneer het maximale vermogen wordt gevraagd.

Advance Racing M is een technologie waarvan het nut is aangetoond tijdens races (wereldkampioenschap karten). De gemakkelijke verbranding maakt snelle aanpassing aan nieuwe bestuurdersvereisten, verbeterde acceleratie, prestaties en uitgangsvermogen mogelijk. Daarnaast wordt bougievervuiling geminimaliseerd dankzij het zeer lage asgehalte, waardoor het rendement ervan hoog blijft.

Advance Racing M is onverdund en daarom aanbevolen voor gebruik in een voormengsysteem met een mengverhouding van 1:16 voor karts en 1:25 voor motorfietsen, tenzij anders aanbevolen door motorfabrikanten. Advance Racing M mag niet worden gebruikt in buitenboordmotoren. Voor dergelijke toepassingen wordt het gebruik van de juiste Shell Nautilus-olie aanbevolen.

Advance Racing M is niet optimaal geschikt voor ‘gebruik op de weg’. Voor 2-taktmotoren voor het wegverkeer zijn Advance Ultra 2, VSX 2, Scooter Plus 2 of Scooter 2 de aanbevolen types.

Advance Racing M is goedgekeurd door FIM/FIA-CIK. Deze olie voldoet aan de eisen van de viscositeitsklasse SAE J 300 30.

Advies en tips

LubeMatch-webversie

Gebruik ons LubeMatch-hulpprogramma om de voor u juiste olie te vinden.

U verlaat de bètaversie van de site en wordt omgeleid naar het oude Shell-webplatform.

Waar kopen?

Waar Shell-oliën en -smeermiddelen kopen.

Zoek een Shell-station

Zoek het dichtstbijzijnde Shell-tankstation en plan je route.