SHELL ADVANCE SX 2

Ontwikkeld om uw motor schoon en beschermd te houden terwijl u rijdt

Shell Advance SX, minerale motorolie voor 2-taktmotorfietsen van topkwaliteit, voorverdund en onverdund

Rijdt u elke dag met uw 2-taktmotorfiets?

Shell Advance SX 2 biedt een zeer goede motorbescherming, vuilbestrijding, betrouwbaarheid en lage uitlaatgasemissies. Met DPA-technologie (Dynamic Performance Additive, dynamisch vermogensadditief) helpt de olie de motor van uw motorfiets langer schoon en beschermd te houden.

Wij hebben Shell Advance SX 2 ontwikkeld om te helpen voorkomen dat het uitlaatsysteem verstopt raakt en om uitlaatgasrook te minimaliseren. Daarmee wordt de motor van uw motorfiets beschermd, terwijl de prestaties worden verbeterd. We hebben Shell Advance SX 2 tevens dusdanig samengesteld dat u de olie in koude gebieden (-30C verdund) kunt gebruiken.

Shell Advance SX 2 is een unieke, minerale olie van topkwaliteit die versterkt is met een synthetische basisvloeistof. Omdat het exclusief ontwikkeld is voor alle 2-taktmotoren die voorzien zijn van olie-injectie- of voormengsystemen, overtreft het alle internationale normen en voldoet het aan de eisen van toonaangevende motorfietsfabrikanten. De olie is geschikt voor moderne, toer-, oudere en klassieke motorfietsen.

Samenstelling voldoet aan: JASO FB, ISO-L-EGB.

Advies en tips

LubeMatch-webversie

Gebruik ons LubeMatch-hulpprogramma om de voor u juiste olie te vinden.

U verlaat de bètaversie van de site en wordt omgeleid naar het oude Shell-webplatform.

Waar kopen?

Waar Shell-oliën en -smeermiddelen kopen.