Luchtfoto van snelweg door groene velden

Tolbetaling in Europa

De Europese tolbetalingsoplossing van Shell is veelzijdig en wordt voor u op maat gemaakt.

Luchtfoto van tolpoorten in de nacht

Europese tolbetalingen vereenvoudigd

Het beheer van een wagenpark met internationale bestemmingen en bijbehorende tolbetalingsverplichting is een complexe aangelegenheid. Verschillende nationale tolsystemen vereisen verschillende tolboxen en betaalmethodes. Hierdoor lopen chauffeurs het risico vertraging op te lopen. Tegelijkertijd is de administratieve afwikkeling op kantoor ook een tijdrovende klus. Wij adviseren u graag welke toloplossing u kan helpen.

Een tolbetalingsoplossing op maat voor elk bedrijf

 • Verwerk eenvoudig al uw toltransacties

  We streven naar gemak in het zaken doen met Shell. Alles is ontworpen om probleemloos te werken: van een simpel bestelproces tot eenvoudig installatie van tolboxen en van één set facturen voor alle Europese tolbetalingen tot het beheer van al uw brandstof- en overige uitgaven via uw Shell account.

 • Een toloplossing die om u en uw bedrijf heen is gebouwd

  Onze tolexperts brengen uw internationale routes, wensen en behoeftes in kaart en adviseren u welke elektronische tolheffingsoplossing geschikt is voor u en uw bedrijf, ongeacht de grootte of samenstelling van uw wagenpark.

 • Profiteer van een toekomstbestendige oplossing van een partner die u kunt vertrouwen

  Met meer dan 30 jaar ervaring in het Europese tollandschap en intensieve samenwerking met tolproviders zorgen ervoor dat onze toloplossingen meegroeien met de EETS-markt. Zo kunt u vertrouwen op het aanpassingsvermogen dat u nodig heeft om bij te stellen wanneer u dat nodig heeft.

Voordelen van Shell's EETS toloplossing

 • Europese dekking

  Betaal probleemloos tol voor wegen, tunnels en bruggen in 27 landen - en nu al 7 landen met één universele tolbox.

 • Op maat gemaakt voor u

  Onze tolexperts werken met u samen om een toloplossing samen te stellen die het beste bij uw bedrijf past.

 • Geïntegreerd met de Shell Card

  Beheer alle wagenparkkosten zoals brandstoffen, tol, truckwash, beveiligd parkeren, veerdiensten en btw- en accijnsterugvordering met één leverancier via de Shell Card.

 • Bespaar tijd en geld

  Vereenvoudig de administratie met één enkele set facturen per maand voor al uw tolbetalingen - in uw eigen valuta. Registreer voor automatische betaling van terugbetalingen en kortingen en verminder het risico op boetes voor gemiste tolbetalingen.

 • Eenvoudig installatie & gemakkelijk in gebruik

  De installatie van inbouwunits gaat snel en eenvoudig en de registratie wordt verzorgd door ons team van tolexperts. Intuïtieve technologie en gratis draadloze updates maken de tolboxen makkelijk in gebruik voor chauffeurs.

 • Blijf up-to-date

  Via Shell Fleet Hub en Shell eRoad Services blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, beheert u uw wagenpark en berekent u tolkosten via de Shell tolcalculator.

Europese dekking met EETS tolboxen van Shell

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied
Europese dekking met EETS tolboxen van Shell
Detail 1

Huidige dekking

Landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Polen (A4), en Bulgarije.

Met een universele EETS tolbox kunt u nu met één tolbox door meerdere Europese landen en betalen voor tol, tunnels en bruggen. We blijven in samenwerking met tolproviders en overheden werken aan verdere uitbreiding van de dekking EETS tolboxen. Wanneer nieuwe toldomeinen zich bij EETS aansluiten worden deze ook aan ons netwerk toegevoegd. De EETS tolboxen van Shell worden draadloos geüpdatet.

Detail 2

Lokale oplossingen

Deze landen bieden nog geen EETS-oplossing, maar u kunt via Shell in deze landen voor tol betalen met een tolbox of wegenvignet van een nationale tolprovider of met uw Shell Card.

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied

Vrachtwagen rijdt op snelweg

De EETS tolboxen van Shell

Onze oplossing voor de EETS-richtlijn is de EETS-tolbox van Shell. De tolbox is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt u één enkel platform voor het totaalbeheer van tolbetalingen, kortingen en terugbetalingen tot facturatie en transactiebeheer. De EETS toloplossingen van Shell hebben momenteel dekking in 9 Europese landen en zodra nieuwe toldomeinen worden toegevoegd worden deze via draadloze updates geleverd. De Shell EETS tolbox helpt om Europese tolbetalingen te vereenvoudigen, op kantoor en onderweg. Neem contact met ons op om de beste oplossing te vinden voor uw Europese tolbetalingen.

VEELGESTELDE TOL- EN WEGENBELASTING VRAGEN