Uitvoering

Het uitvoeren van je mobiliteitsoplossingen kan ingrijpend zijn. Onze accountmanager heeft de juiste ervaring om je optimaal te ondersteunen, voor en tijdens de uitvoering van je plannen. Zo blijven de juiste mensen betrokken op de weg naar een duurzamer wagenpark!

“Dat ik met klanten over energietransitie mág praten, geeft me zoveel energie”
Mark Matser Global Accountmanager

Ga in gesprek met onze accountmanager

Ontzorging en support

Samen met Shell zorg je ervoor dat jouw plan gerealiseerd wordt. We zorgen voor jouw logistieke continuïteit, zodat de kernactiviteiten van je bedrijf doorgang kunnen vinden.  Wij hebben de ervaring om je te ondersteunen in gesprekken met netbeheerders en voertuig leveranciers om de juiste keuze te maken of te helpen bij het aanpassen van specificaties naar jouw situatie. Zo zorgen we ervoor dat jouw plan realiteit wordt.

 

  • Ondersteuning

    Shell heeft de specialisten, producten en diensten in huis die jou helpen op jouw verduurzamingsroute.

  • Betrokken

    Optimaal, met de juiste aandacht, in contact met onze accountmanagers.

  • Ontzorgen

    Samen realiseren we de passende doelstellingen voor jouw wagenpark.

   

Stap voor stap naar een duurzamer wagenpark

Stap 3 Diagnose

In het A2Z-programma starten we met de Diagnose, waarbij we alle relevante data en informatie van het huidige wagenpark verzamelen.

Stap 2 Plan bouwen

Aan de hand van de Diagnose maken we een Plan op maat. Hierin staan verschillende opties om jouw bedrijfsdoelen voor verduurzaming te behalen.

Stap 0 Resultaten

Na uitvoering van het plan en de doorgevoerde aanpassingen, gaan we samen evalueren en monitoren. Hoe duurzaam ben je nu als bedrijf? Zijn je doelen gerealiseerd?