Plan opstellen

In jouw plan op maat nemen wij de best passende opties voor jouw bedrijf mee om je duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Daarnaast denken wij aan je bedrijfscultuur, operationele & logistieke inzichten en financiële afwegingen.

“'Met het Shell A2Z-programma zorgen we samen dat jij je duurzaamheidsdoelstellingen behaalt'”
 
Paulien de Geest Key Accountmanager Zuid-Nederland

Ga in gesprek met onze accountmanager

Wij stippelen de route uit, jij kiest de afslagen

In het verduurzamingsplan op maat zie je de kortetermijnacties en wat ervoor nodig is om ze uit te voeren. Ook acties voor de langere termijn brengen we in kaart. Stel dat je als bedrijf voor 2030 de CO2-uitstoot van je wagenpark wil halveren: hoe gaan we die weg bewandelen? Zie het als jouw persoonlijke route, waarbij je afslagen tegenkomt die je wel of niet kunt nemen. Wij houden uiteraard rekening met kostenbesparingen, mobiliteitsbudgetten, bevoorrading, verander- en projectmanagement, lopende contracten, etc.

  • Acties op korte termijn

    Met het verduurzamingsplan op maat maken we de acties op korte termijn inzichtelijk.

  • Ondersteuning

    Shell heeft de specialisten, producten en diensten in huis die jou helpen op jouw verduurzamingsroute.

  • Jij kiest

    Wij stippelen de route uit, jij kiest de onderdelen die passen bij jouw bedrijf.

   

Stap voor stap naar een duurzamer wagenpark

Stap 3 Diagnose

In het A2Z-programma starten we met de Diagnose, waarbij we alle relevante data en informatie van het huidige wagenpark verzamelen.

Stap 1 Uitvoering

Om de energietransitie voor de verduurzaming te laten slagen, is het belangrijk om alles intern goed af te stemmen. Door snel te schakelen helpen we je met het realiseren van het plan.

Stap 0 Resultaten

Na uitvoering van het plan en de doorgevoerde aanpassingen, gaan we samen evalueren en monitoren. Hoe duurzaam ben je nu als bedrijf? Zijn je doelen gerealiseerd?