Fleet app op mobiel in de handen van gebruiker

SNEL, SLIM, MAKKELIJK. DE SHELL FLEET APP MAAKT HET LEVEN EENVOUDIGER VOOR ONDERNEMERS.

Delivery driver

Voor MKB’ers en ZZP’ers

Direct voordeel voor jou als ondernemer

Shell Fleet App klanten ontvangen 4 cent per liter korting* op de pompprijs op Shell V-power en 2 cent per liter korting* op de pompprijs op Shell Euro-95 en Shell Diesel bij alle bemande Shell-stations. Daarnaast biedt de app brandstof- en laadkrediet voor bedrijfsauto’s en een slimme en simpele manier om uitgaven te beheren en de administratie voor MKB’ers en ZZP’ers te vereenvoudigen. Handig, veilig en zonder gedoe.

Download de Shell Fleet App

Heeft je bedrijf maximaal 10 voertuigen? Dan is de Shell Fleet App de juiste keuze. De Shell Fleet App download je via Google Play of in de App Store. Maak direct een account aan en bestel de Shell Fleet App pas nog dezelfde dag.

Download de app via Google Play

Download de app via App Store

Alle voordelen van de Shell Fleet App

 • icoon kortingspercentage

  4 cent korting* op Shell V-Power. 2 cent korting* op Shell Euro 95 en Shell Diesel.

  Disclaimer

  * korting is in eurocenten per liter op de pompprijs (incl. btw) bij bemande Shell-stations in Nederland.

 • Icoon factuur

  Alles op één factuur, geen gedoe met bonnetjes.

 • Icoon sparen

  Één pas voor laden, tanken, carwash en auto-producten.

  Je betaalt paskosten van € 3,50 per maand, voor het aanmaken van het Shell Fleet App account betaal je verder geen kosten.

 • Icoon sparen

  Air Miles sparen!

Is de Shell Fleet App iets voor jou?

 • Icoon mobiel met Shell logo

  Je kunt onze app overal gebruiken

  Met de Shell Fleet App kun je tank- en laadpassen bestellen voor jezelf en je chauffeurs. Daarmee krijg je een aantrekkelijke korting op de pompprijs en toegang tot een groot netwerk tankstations van Nederland en Europa.

 • Icoon factuur

  Blijf op de hoogte van je uitgaven

  Direct inzicht in wat je waar aan brandstof uitgeeft. De Shell Fleet App biedt duidelijke transactieoverzichten per chauffeur zodat je precies kunt zien wat er wordt uitgegeven.

 • Icoon hand met tandwiel

  Flexibele pasinstellingen

  Verschillende uitgavelimieten voor verschillende chauffeurs? Geen probleem. Je kunt per chauffeur verschillende kredietlimieten instellen en deze wijzigen wanneer je maar wil.

 • Icoon factuur

  In-app facturen met btw-specificatie

  Beperk het papierwerk tot het minimum! De Shell Fleet App biedt downloadbare facturen met btw-specificatie, waarmee je belastingzaken in een handomdraai regelt.

 • Icoon kompas met dollar teken

  Geen verborgen kosten

  Niemand houdt van facturen met verrassingen. Wij bieden volledige transparante tarieven zonder verborgen kosten. Een Shell Recharge pas kost €3,50 (excl. btw) per maand.

 • Icoon tanken

  Brandstof voor je chauffeurs

  Om jouw onderneming vooruit te helpen, hebben je chauffeurs, net als de voertuigen, brandstof of een moment van opladen nodig. Daarom kunnen chauffeurs ook terecht bij onze Shell-stations voor de beste koffie, broodjes en natuurlijk ook wc’s en WiFi.

Ondernemers die met elkaar in gesprek staan

Voordelen voor aggregator

Shell Fleet App via een organisatie

Wil je iedereen binnen jouw organisatie de mogelijkheid geven om te profiteren van de voordelen van Shell Fleet App? Dat is mogelijk! Wij gaan graag in gesprek over de commerciële voorwaarden. Bij jou aangesloten ZZP’ers kunnen vervolgens tegen een gunstig tarief tanken of hun elektrisch voertuig opladen bij een van de Shell Recharge laadpunten.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden

Veelgestelde vragen over de Shell Fleet App