Wagenparkbeheer inzichten eenvoudig gemaakt

Wagenparkbeheer inzichten eenvoudig gemaakt

We streven ernaar telematica zo eenvoudig mogelijk te maken en deskundig advies te bieden zodat u de juiste oplossing vindt om met bruikbare inzichten het beste uit uw wagenpark te halen.

  

Streamline your fleet data. Streamline your business

Dynamic Data

Monitor uw wagenparkgegevens. Structureer uw bedrijf.

Met Shell Telematics kunt u al uw voertuig- en Shell Card-gegevens monitoren via één eenvoudig platform. Door uw gegevens te integreren kunt u tijd en kosten op administratie besparen en zijn al uw inzichten direct beschikbaar via een gebruiksvriendelijke portal en app.

Telematics
Leading technology, made simple.

Toonaangevende technologie, eenvoudig gemaakt.

Wij bieden een consultatieservice aan om u te helpen bij het selecteren van het juiste pakket voor uw bedrijf. Onze relatie begint pas bij de installatie. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan, zolang u het nodig heeft.


Keep your fleet moving forward

Houd uw wagenpark in vooruitgang

In een snel veranderende branche bieden we een oplossing aan die mee kan groeien met uw bedrijf. Het is eenvoudig om functies toe te voegen en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen, van de nieuwste technologiën, tot de integratie met elektrisch rijden en naadloze aansluiting op de laatste regelgeving.


Meer informatie over Shell Telematics

Hoe Shell Telematics werkt

Lees meer over onze oplossing, van verschillende functies tot veelgestelde vragen.

Wat is telematica? Een gids voor hoe het uw bedrijf kan helpen

Niet alle telematica-oplossingen zijn hetzelfde. Lees onze tips voor het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Dynamische gegevens

Dynamische gegevens

Van brandstofefficiëntieverbeteringen tot fraudepreventie, om de veiligheid van de bestuurder te verbeteren, telematica-technologie kan wagenparkbeheerders helpen om gegevens om te zetten in tastbare zakelijke voordelen. Toch weten veel wagenparkbeheerders nog niet hoe ze moeten profiteren van alles wat deze nieuwe en verbeterde technologie te bieden heeft. Lees vandaag nog ons rapport over hoe geavanceerde telematica kan helpen bij het optimaliseren van uw wagenpark. 

Download het gratis rapport

   

Meer in Shell Fleet Solutions

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.

Diensten voor onderweg

Uw internationale vrachtverkeer heeft behoefte aan internationale diensten. Zo kunt u uw Shell Card tankpas gebruiken om voor tolwegen te betalen of kunnen wij u helpen met BTW- en accijnsterugvordering.