Klanten met een elektrisch voertuig genieten hiermee van het gemak om op te laden op een bestemming waar ze geregeld komen, zoals tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen. De stroom die uit de laadpalen komt is 100 procent groen en van Nederlandse bodem.

Snelladers buiten de eigen tankstations, dat nadrukkelijk inzet op partnerships, is een groeiend segment voor Shell Recharge in Nederland en daarmee wil Shell het elektrisch autorijden nog toegankelijker maken. De eerste laadpalen worden geplaatst in 2022 en naar verwachting zijn alle snellaadplaatsen bij 30 supermarkten uitgerold tegen het einde van 2023. Beide partijen hebben de ambitie om de samenwerking in de toekomst nog verder uit te breiden. 

Meer Shell

Elektrisch rijden

Altijd en overal laden om gemakkelijk van A naar B te komen. Wie met de elektrische auto het land doorkruist, kan inmiddels bij 181 snelladers op 69 Shell-stations terecht voor nieuwe energie.

Verander mee

We veranderen in één van de grootste aanjagers van de energietransitie in Nederland. Alleen al in de afgelopen twee jaar hebben we besloten om hier bijna vier miljard euro in te steken. Verander mee.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.