In Shell tankpas voor bedrijven

Vind uw Shell tankpas

Ongeacht de omvang van uw wagenpark, Shell heeft de juiste kaart voor u. Aangezien onze kaarten op maat gemaakt zijn voor lokale, nationale of internationale dekking, is het kiezen van de juiste kaart en het online bestellen heel eenvoudig.

Ons netwerk

Gebruik de Shell-stationfinder om uw route te plannen en onderweg Shell-tankstations aan te doen. Wanneer u met name vrachtwagens of bussen gebruikt, kunt u met onze Vrachtwagennetwerktool overal specifieke informatie over diensten voor vrachtwagens opvragen, zoals AdBlue®.

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen.

Shell Card Online

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Neem contact op met ons team

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden? U kunt voor al uw vragen en verzoeken contact met ons opnemen. De medewerkers van onze klantenservice staan graag voor u klaar.

Shell Mobility

Shell introduceert Shell Mobility: Samen met uw euroShell Card heeft u een complete mobiliteitsoplossing in handen. Dit bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal.

euroShell Card Nieuws

Shell start samenwerking met leveranciers van telematica voor bedrijfsvoertuigen

Shell gaat een samenwerking aan met drie gespecialiseerde leveranciers in telematica-oplossingen: Trimble, TomTom en Astrata. Samen met deze experts kan Shell geavanceerde brandstofmanagementsystemen aanbieden voor elk type wagenpark. De euroShell Card-tanktransacties worden geïntegreerd in deze telematica-oplossingen voor een completer aanbod en optimaal gebruiksgemak.

Shell klaar voor nieuwe kilometerheffing in België

Brussel - Vanaf 1 april 2016 treedt in België het nieuwe tolsysteem voor vrachtwagens met een gewicht hoger dan 3,5 ton in werking. Deze nieuwe kilometerheffing zal het huidige Eurovignet vervangen en berekend worden door middel van een verplicht toestel, de On-Board Unit. Shell is klaar voor de transitie naar dit nieuwe systeem en zal alle klanten die in aanmerking komen bijstaan.

Shell opent tweede LNG-tankstation in Waalwijk

Nadat recent al het eerste Europese Shell LNG-station werd geopend in Rotterdam Waalhaven, opent Shell deze week haar tweede tankstation voor LNG (liquefied natural gas). Het station bevindt zich op de Spuiweg 25 op Bedrijvenpark Haven Zes, aan de A59 in Waalwijk.

Gerelateerde artikelen

euroShell Card voor trucks en bussen

Of u nu nationaal of internationaal opereert, met de euroShell Card hebt u toegang tot het grote vrachtwagen aangepaste netwerk, de expertise en de kwaliteitsbrandstoffen van Shell.

Tunnels en bruggen

Met uw euroShell Card kunt u tol voor tunnels en bruggen in de belangrijkste Europese landen betalen.