System Maintenance Notice

  • Application to the Shell Graduate Programme and Shell Assessed Internship is closed. Please check back on June 5 to apply for positions. In the meantime, join our Shell Talent Community and get notified once the application period is open.

Een (afstudeer)stage is een goede manier om Shell en de energiesector te leren kennen. Het kan je ook een beter beeld geven welke carrière of discipline bij jou past. Er is een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor (afstudeer)stages voor master studenten. Bij je sollicitatie kun je aangeven in welke discipline je geïnteresseerd bent of op welk onderwerp je wilt afstuderen. Wij gaan daar dan voor je mee aan de slag.

De stages die we aanbieden, duren meestal 12 weken, maar soms wel 12 maanden. Je wordt dagelijks volledig betrokken bij projecten die passen bij jouw interesse en vaardigheden. Je werkt in een projectteam samen met professionals van verschillende vakgebieden. Daardoor krijg je een beter beeld van waar wij aan werken en hoe wij samenwerken. Wat zijn de uitdagingen en wat krijgen wij voor elkaar? Je wordt begeleid en ondersteund door een supervisor en een mentor; zij geven met regelmaat constructieve feedback waardoor je de kans krijgt om te groeien. En bij een succesvolle afronding van je stage is de intentie om je ook gelijk een plaats in ons Graduate Programma aan te bieden.

Shell (afstudeer)stages in een oogopslag:

  • Meestal 12 weken, maar soms wel 12 maanden in een door jou gekozen vakgebied
  • Een echt project waarmee je echt verschil kunt maken
  • Ontwikkel je kennis en vaardigheden en groei!
  • Bouw waardevolle netwerken en contacten voor toekomstige carrièremogelijkheden

Wij willen graag werken met gemotiveerde en enthousiaste studenten die een verschil willen maken in de energietransitie

Sollicitatieproces

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Tips voor een succesvolle sollicitatie

Enkele tips voor succesvol solliciteren bij Shell.

Beschikbare stages en banen in het Graduate Programma

Check hier welke banen er beschikbaar zijn in het Graduate Programma en welke sollicitatiedeadlines we hanteren.