Het Shell Graduate Programme biedt een wereld aan kansen. Kijk hoe je als Shell-graduate je carrière een impuls kunt geven. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega's biedt het Shell Graduate Programme je de kans om te groeien en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie.

Solliciteren voor het Shell Graduate Programme

Of je nu gaat voor een technische of een commerciële functie, in beide gevallen geeft het Shell Graduate Programme je carrière een boost. Het programma is ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om manager in ons bedrijf te worden. Je begint meteen al met een uitgebreid introductieprogramma, waarbij je systematisch kennismaakt met alle aspecten van de organisatie.

Afhankelijk van het door jou gekozen traject doe je mee aan een ontwikkelingsprogramma van twee tot vijf jaar. Het programma omvat drie trainingsperioden waarin praktijkervaring wordt gecombineerd met trainingen. Je krijgt inspirerende praktijktaken en raakt vertrouwd met onze bedrijfswaarden.

Wij bieden je een marktconform startsalaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je verdiept je kennis via een gestructureerd leerprogramma en je krijgt een mentor en een supervisor die je begeleidt en opbouwende feedback geeft.

Je kunt op dit moment weer solliciteren! De sollitatie deadline is 30 april.

Sollicitatieprocedure

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Shell Ideas360

Studenten uitnodigen om deel te nemen aan een uniek studieprogramma waarin ze ontdekken hoe ze hun ideeën kunnen delen en ontwikkelen en hun carrièreperspectieven kunnen verbeteren.

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied