System Maintenance Notice

  • Application to the Shell Graduate Programme and Shell Assessed Internship is closed. Please check back on June 5 to apply for positions. In the meantime, join our Shell Talent Community and get notified once the application period is open.

Het Shell Graduate Programme biedt een wereld aan kansen. Kijk hoe je als Shell-graduate je carrière een impuls kunt geven. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega's biedt het Shell Graduate Programme je de kans om te groeien en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie.

Solliciteren voor het Shell Graduate Programme

Of je nu gaat voor een technische of een commerciële functie, in beide gevallen geeft het Shell Graduate Programme je carrière een boost. Het programma is ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om manager in ons bedrijf te worden. Je begint meteen al met een uitgebreid introductieprogramma, waarbij je systematisch kennismaakt met alle aspecten van de organisatie.

Afhankelijk van het door jou gekozen traject doe je mee aan een ontwikkelingsprogramma van twee tot vijf jaar waarin praktijkervaring wordt gecombineerd met trainingen. Je krijgt inspirerende praktijktaken en raakt vertrouwd met onze bedrijfswaarden.

Wij bieden je een marktconform startsalaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je verdiept je kennis via een gestructureerd leerprogramma en je krijgt een mentor en een supervisor die je begeleidt en opbouwende feedback geeft.

Wij willen graag werken met gemotiveerde en enthousiaste studenten en starters die een verschil willen maken in de energietransitie

Sollicitatieprocedure

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Stages/Assessed Internships

Maak kennis met de uitdagende en veelzijdige wereld van Shell. Kijk welke stages je kunt doen en waar je terecht kunt komen.

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied