Uitstekende financiële beloning en arbeidsvoorwaarden

Bovenop een competitief startsalaris word je gewaardeerd met een prestatiegerelateerde beloning waarvan de hoogte afhankelijk is van je functie en locatie.

Onze voordelen zijn afgestemd op de locatie waar je werkt. Sommige locaties bieden gesubsidieerde services, zoals bijvoorbeeld sportfaciliteiten, medische zorg/tandzorg en parkeergelegenheid aan. In sommige landen krijg je de kans om deel te nemen aan een Shell aandelen-programma.
Opleiding en ontwikkeling

Om onze starters te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling, zorgt Shell voor continue coaching en mentoring door ervaren werknemers uit de business. Je krijgt ook training die aansluit bij je gekozen richting binnen het Graduate Programme, wat essentieel is voor je progressie binnen de sector.

Gedurende het Graduate Programma wordt je voortgang regelmatig geëvalueerd, zodat we je progressie kunnen coordineren afhankelijk van waar je heen wilt met je carrière. Je ontwikkelingsplan wordt opgesteld op basis van je individuele wensen en carrièreambities.

Het sociale netwerk

Binnen het Shell Graduate Programme is er een ruime keuze aan leuke en boeiende sociale evenementen. Netwerken zoals Young Shell Network, Shell Sports Club, Shell Women's Network, Shell Africa Network, Shell Disability Network en nog vele andere zijn opgericht om je overstap vanuit een universitaire omgeving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Diversiteit en inclusiviteit

Wij streven ernaar een werkomgeving te handhaven waarin eenieder zijn of haar talenten en vaardigheden kan toepassen en ontwikkelen in overeenstemming met onze waarden en bedrijfsdoelstellingen. Dit geldt voor iedere werknemer, ongeacht locatie, geslacht, etniciteit en fysieke mogelijkheden.

Het is belangrijk om onze waarden te respecteren en een actieve rol te spelen in gemeenschappen; alle talenten aan te trekken en kansen te bieden uit een zo'n diverse groep mensen.

Wij luisteren naar wat je te zeggen hebt

Wij informeren naar de mening van onze werknemers om er zeker van te zijn dat Shell er alles aan doet om een leuke en boeiende werkplek te bieden. Hogere leidinggevenden houden frequent webcasts en zetten discussiefora op om feedback en ideeën te verkrijgen, waarmee Shell laat zien dat het oprecht geïnteresseerd is in wat zijn werknemers te zeggen hebben.

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Solliciteer – Shell Graduate Programme

Maak kennis met de uitdagende en veelzijdige wereld van Shell. Kijk wat je kunt doen en waar je terecht kunt komen.

Stages/Assessed Internships

Maak kennis met de uitdagende en veelzijdige wereld van Shell. Kijk welke stages je kunt doen en waar je terecht kunt komen.