Toonaangevend op het gebied van bitumen

Alle producten die via ons netwerk worden geleverd, ondergaan strenge testen en kwaliteitsborging zodat onze klanten hun beloftes kunnen waarmaken. De producten van Shell Bitumen worden toegepast in de meest uitzonderlijke infrastructuurprojecten ter wereld, zoals de start- en landingsbanen van de drukste luchthavens, Formula One-racecircuits en opmerkelijke wegen en bruggen.

Verstand van bitumen

  • Wij leveren voldoende bitumen om elke dag een weg van 500 km te asfalteren; dat is genoeg om de wereld in één jaar vier-en-een-half keer rond te reizen.
  • We zijn leiders in innovatie en Shell heeft octrooien aangevraagd voor meer dan 150 uitvindingen op het gebied van bitumen en asfalt.
  • Wij streven ernaar de bedrijfsnormen voor de industrie te overtreffen.

Ons wereldwijde bitumenbereik

  • 8 productievestigingen voor bitumen verspreid over 4 continenten.
  • We hebben een wereldwijd netwerk van 25 terminals met 300KT opslagcapaciteit.
  • Multimodale logistieke capaciteit met vrachtwagens, treinen, binnenvaartschepen en zeeschepen.
  • Een van de grootste speciale R&D-centra ter wereld.
  • Professioneel verkoop- en technisch team ter plaatse om onze klanten van dienst te zijn.
  • Een uitgebreid netwerk van technische experts vanuit ons topklasse R&D-centrum, 3 oplossingencentra en in de buitendienst.

Ontdek hoe Shell Bitumen u kan helpen. Neem vandaag nog contact op met ons team.

In deze sectie

Waarom voor Shell Bitumen kiezen?

Wij zijn voorkeurspartner in diverse sectoren.

Technisch Leiderschap

Innovatie is de essentie van Shell Bitumen. We zetten ons in om onze klanten te helpen hun doelstellingen te behalen door middel van de nieuwste technologie, onderbouwd door structurele investering in Research & Development (R&D) en een mondiaal netwerk van technische experts.

Risicobeheer

Het is geen geheim dat er in de bitumenmarkt aanzienlijke schommelingen kunnen optreden. Dat is de reden waarom we maatwerkoplossingen bieden voor het beheer van prijsrisico's en operationele risico's.

Gezondheid, Veiligheid en Milieu

Bij Shell Bitumen hebben veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten de hoogste prioriteit. We hebben streng beleid, procedures en training om veilige levering van en omgang met bitumen te garanderen.