We vragen veel van onze wegen, start- en landingsbanen en racecircuits. Daarom is Shell de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende ontwikkelaar van polymeergemodificeerd bitumen (PMB): Bitumen met groot prestatievermogen, speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van hedendaags vervoer te faciliteren. Ons PMB-assortiment is gemodificeerd met zorgvuldig gekozen polymeren voor betere duurzaamheid, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid*. Kies voor Shell Cariphalte PMB bij oppervlakken die net dat beetje meer te verduren hebben.

Het Shell Cariphalte PMB-assortiment

Ons Shell Cariphalte PMB-assortiment kan voor een reeks verschillende situaties worden gebruikt waarin een product met groot prestatievermogen vereist is of worden samengesteld om aan specifieke uitdagingen te voldoen. Shell Cariphalte PMB is ontworpen om u daarbij te helpen. De Shell Cariphalte-productportfolio omvat:

Ontdek hoe Shell Bitumen kan bijdragen aan de productie van hoogwaardig asfalt voor gebruik onder alle omstandigheden. Neem contact op met een vertegenwoordiger van Shell om te kijken wat voor u het beste product is.

*Vergeleken met niet-gemodificeerd bitumen

Casestudies

IN DEZE SECTIE

Shell Cariphalte - wegen

Ons PMB voor veilige en duurzame wegen waarop iedereen in beweging blijft.

Shell Cariphalte - Vliegvelden

Ons duurzaamste bitumen ooit, speciaal ontworpen voor start- en landingsbanen.

Shell Cariphalte - Racecircuit

Onze op maat gemaakte toepassing voor racecircuits met extra hechtkracht.