"We voelen ons verplicht om ecologisch en duurzaam transport aan te bieden. Shell GTL Fuel Marine is eenvoudig toepasbaar en direct te gebruiken in diesel motoren, zonder grote investeringen in nieuwe katalysators en naverbrandingstechnieken te hoeven doen. Shell GTL Marine is voor ons daarom de enige oplossing om milieubewust te opereren"

Novamente Shipping b.v.

A.G.W. Holthaus

 

“Mijn ervaringen met Shell GTL Fuel zijn geweldig. Het is een prachtig product. We gebruiken het nu al ruim 2 jaar in ons bunkerbedrijf, het is letterlijk en figuurlijk een ‘verademing’. Je hebt geen roetuitstoot meer en alles blijft veel schoner.  Zowel op het bedrijf als bij mij thuis brandt de kachel er op.  Vanaf het allereerste moment dat ik met Shell GTL Fuel in aanraking kwam werd ik er razend enthousiast van en dat ben ik tot op de dag van vandaag!”

Bunkerbedrijf Neptun B.V.

Anton Wigman

Meer in Klanten

Producteigenschappen en voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van de innovatieve brandstof Shell GTL Fuel Marine.

Shell FuelSave

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

We vertellen je graag meer over onze producten, brandstofprijzen, brandstoflabels, tips voor zuiniger rijden en wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.