'Meer brandstofverbruik leidt tot hogere CO2-emissies. Bovendien kan slechte verbranding ertoe leiden dat de brandstof onvolledig verbrandt, met als gevolg dat er onder meer roet vrijkomt', zegt Melanie Zeeuw van der Laan, Business Development Manager Commercial Fuels. 'Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om de verbranding efficiënter te laten verlopen. Dit kan helpen om tot 3% brandstof te besparen, en draagt hiermee bij aan een reductie van de CO2-uitstoot.'

Naast een lager brandstofverbruik kan Shell FuelSave Diesel door de schonere verbranding en de toevoeging van een corrosieremmer ook bijdragen aan een reductie van de onderhoudskosten van de dieselmotor.

Shell FuelSave Diesel is in totaal in twaalf landen in Europa te verkrijgen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Polen en Denemarken.

Lees hier meer over de Lean and Green Solution Shell FuelSave Diesel.

Meer in Klanten

Shell FuelSave

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Producteigenschappen en voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van de innovatieve brandstof Shell GTL Fuel Marine.