Onze Producten

Shell FuelSave

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Shell V-Power

Shell V-Power onze beste brandstof ooit1. Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen2

Shell FuelSave brandstof

Shell FuelSave brandstoffen zijn ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen en de efficiëntie van de motor te verbeteren. De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Diesel helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd wat zorgt voor een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt. Shell FuelSave Euro 95 bevat ook reinigende toevoegingen die bijdragen aan het schoonhouden van de motor. Tevens zorgt de wrijvingsverminderaar in deze benzine voor minder wrijving op plaatsen waar motorolie niet makkelijk bijkomt. Dit alles leidt tot minder energieverlies in de motor met als resultaat een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

Gerelateerde artikelen

Klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel.

Shell LNG Fuel voor scheepvaart

Ontdek Shell LNG als een bewezen technologieoplossing voor de scheepvaart.

GTL productieproces

Een uitleg over het productieproces van Shell GTL Fuel.

Shell LNG en Shell BioLNG

Lees meer over Shell LNG, een van aardgas afgeleide vloeibare brandstof als alternatief voor brandstoffen zoals gecomprimeerd aardgas (CNG), LPG en diesel. Ontdek ook Shell BioLNG, geproduceerd uit organisch restafval.