Onze Producten

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 beschermt tegen slijtage, corrosie en opbouw van afzettingenen. De reinigende bestanddelen en de toevoegingen die de wrijving verminderen dragen al vanaf de eerste tankbeurt bij aan een lager brandstofverbruik.

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om jouw motor schoner te houden en te beschermen. Het gebruik van Shell FuelSave Diesel gaat de vorming van vuilafzettingen in de motor tegen, waardoor jouw motor efficienter wordt en het brandstofverbruik kan worden verbeterd.

Shell FuelSave brandstof

Shell FuelSave brandstoffen zijn ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen en de efficiëntie van de motor te verbeteren. De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Diesel helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd wat zorgt voor een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt. Shell FuelSave Euro 95 bevat ook reinigende toevoegingen die bijdragen aan het schoonhouden van de motor. Tevens zorgt de wrijvingsverminderaar in deze benzine voor minder wrijving op plaatsen waar motorolie niet makkelijk bijkomt. Dit alles leidt tot minder energieverlies in de motor met als resultaat een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

Gerelateerde artikelen

Klanten aan het woord

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell GTL Fuel.

Shell LNG Fuel voor scheepvaart

Ontdek Shell LNG als een bewezen technologieoplossing voor de scheepvaart.

GTL productieproces

Een uitleg over het productieproces van Shell GTL Fuel.

Shell LNG en Shell BioLNG

Lees meer over Shell LNG, een van aardgas afgeleide vloeibare brandstof als alternatief voor brandstoffen zoals gecomprimeerd aardgas (CNG), LPG en diesel. Ontdek ook Shell BioLNG, geproduceerd uit organisch restafval.