Bescherm uw landbouwmachine tegen vuilafzetting en corrosie

Door intensief gebruik kunnen de motorprestaties teruglopen en kan het onderhoud toenemen. Tijdens het werk wilt u voorkomen dat corrosie in het brandstofsysteem en afzettingen op injectoren kostbare machinestilstand veroorzaken. Shell FuelSave Diesel is speciaal ontwikkeld om de motor te beschermen en kan u daarom helpen om de betrouwbaarheid van uw machines te vergroten en onderhoudskosten te beperken.

Zuiniger in gebruik

Shell FuelSave Diesel zorgt ervoor dat koolstofaanslag op de injectoren wordt beperkt hetgeen kan resulteren in minder brandstofgebruik en een efficiëntere verbranding dan gewone diesel. Hierdoor kunt u niet alleen tot 3% * brandstof besparen, maar doet u ook langer met een tank.

Minder schuimvorming, sneller tanken

Diesel verpompen veroorzaakt van nature schuimvorming. Dit neemt tankruimte in beslag en vertraagt het tanken. Shell FuelSave Diesel is speciaal samengesteld om schuimvorming te verminderen zodat de tank beter en sneller kan worden afgevuld. Zo maakt u optimaal gebruik van uw tractor of oogstmachine en verliest u geen kostbare tijd.

 

* Gerekend over de gehele levensduur van de machine / het voertuig. Op basis van interne testresultaten die bij normale bedrijfsomstandigheden zijn behaald met zware dieselmotoren op

Shell FuelSave Diesel, ten opzichte van standaard diesel zonder ‘fuel economy’-formule. De besparingen kunnen variëren, afhankelijk van machine/voertuig, omstandigheden engebruik.

** voor zware motoren, tot en met Euro III

*** Aanname: verbruik: 100 liter standaardbrandstof per arbeidsuur

Meer informatie over biobrandstoffen

Meer in Klanten

Profiteer van de voordelen

Lees meer over de kenmerken en eigenschappen van Shell FuelSave Diesel

Wat zeggen relaties over Shell FuelSave Diesel

Lees meer over de voordelen die onze klanten in de praktijk ervaren door het gebruik van Shell FuelSave Diesel

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

We vertellen je graag meer over onze producten, brandstofprijzen, brandstoflabels, tips voor zuiniger rijden en wat jij kunt doen om je uitstoot te verminderen.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.